A fő munkám mellett mennyire bírnám ezt a melót mellékállásban? N
Mivel nem mehetek túlórázni,nincs annyi munka,keresnem kell mellékállást.
Havonta csak 2-3 ilyen napot tudok vállalni,mert 6 napot dolgozok,2-őt nem.
Jelenlegi munkám : 8 óra,nem kell emelni,nem kell pakolni,közepes fizikai munka,húzogatnom kell dolgokat,de ez nem vészes,de megyek erőltetett tempóban 8 órán keresztül gyorsan,normális a hőmérséklet.
Mellékállás : 12 óra,meleg van nagyon,szalagmunka,le-fel pakolás,szalagon szortírozás,szünet úgy van ha valaki levált,nincs kötött szünet.
A fő munkám mellett amikor pihennék ,ha ezt bevállalnám,mennyire bírnám ,vagy te mennyire ?
Nem vagyok a munka hőse típus,elég rendesen elfáradok 8 óra után is,de mivel kell a pénz,és csak ez az 1 lehetőség van,nem tudom.Nem akarom hogy a fő munka rovására menjen valami,mert ott is helyt kell állnom,kell hogy legyen energiám,nem úgy van hogy bemegyek,aztán lesz ami lesz.
ja.
Vagy megy vagy nem.
Én is mikor állást keresek, van amikor megmaradok egy cégnél, van amikor menni kell tovább.
Most ezt nem teljesen értem.
Van a nyolc órás állásod,ahol hat napot dolgozol egy hêten.
Marad kb.négy pihenőnapod egy hónapban.
Ez alatt a négy pihenőnapon mennél 12órázni.
Ez így hülyeség,hosszú távon nem lehet bírni,előbb-utóbb a szervezet megköveteli magának a pihenést,ha máshogy nem,betegség formájában.
Keress inkább egy normális nyolc órás állást,ahol időnként tudsz túlórát is vállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!