Milyen munkát ajánlanátok?
27 éves vagyok,férfi.
Jelenleg nincs munkám.Milyen irányba indulkak el mit tanácsoltok. Érettségim van. Pesti vagyok.
Hát igy nulla végzettséggel bármilyen raktárat becélozhatsz és eladoi munkakört na meg portás vagyon őr.
Így ne számits br.135.000feletti összegekre de arra sem hog bejelentve leszel
Aldi biatorbágyi központja, bruttó 300e, bejelentve.
Oda mindig keresnek embert.
nem a végzettség számít hanem az ember.
Nézz körül a neten, és pályázgass.
Tanulj targoncásnak, azokat is mindig keresik, viszonylag jól is kapnak. Vagy szalag mellett lehetsz biodroid minimálbérért. Mivel érettségije bárkinek van már, így az irodai munkákra általában egy bármilyen szakos diploma a beugró. Érettségivel max ilyen telefonos értékesítő lehetsz, de ha nem hozod az üzleteket, akkor kiraknak.
2 szakma ingyen tanulható, estin tudod csinálni, mellette vmit dolgozni.
Nem számít a végzetség.
Munkát találsz ahol még szállást is biztosítanak illetve a fizetés is 180.000ft-250.000ft-ig kereshetsz.
Egy barátom Pesten dolgozik és 230.000ft/hónap fizetése van és nincs éretségie. Bejelentve illetve bónusz fizetész és havi 1x fizetett hazaút.
Aldi jutott nekem is eszembe
Robot munka biztos de mi nem az
Probáld meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!