20-35 közötti irodisták, ti hogyan viselitek a munkahelyeteket, és a munkaidőt?
ne bántsátok a kérdezőt, én egyet értek vele. Dolgoztam én is irodában, 2 hónapig bírtam, nov.-dec. Egy építőipari cégnél voltam mezei irodista, lehet, az évvégi leállás volt az oka, de a 8 órából kb. 3 óra volt a munkám, a többi időben a kolléganőmet hallgattam - őt kedveltem -, ő műszaki rajzoló volt, de ha ő sem volt, akkor ültem és bámultam ki az ablakon. Azóta a kereskedelemben dolgozok, rohangálok egész nap, nekem ez való, a változatosság.
Nem vagyunk egyformák, a gyári monoton munka után ki tudja, hogy a dolgozó bírná-e az irodait? Mert irodai és irodai között is van különbség.
a szabadidőmet gyk, youtube és társaival töltöm sokszor
de tanulok is elég sokat főleg youtuberól, leírásokból, akár könyvekből
hasznosan töltöm az időt, én szeretem ezt az életet
23 nap miért lenne vicc? Mi vagy, kisiskolás?
értelmetlenül? A munkádnak nincs eredménye, vagy nincs elég munkád ami lefoglal, vagy szimplán nem szereted amit csinálsz?
Kommentek olvsása nélkül.
Nehezen viselem.
21 nap szabadnapom van, ebből, amióta dolgozom, a következőkre ment el a zöme:
- Hivatalos ügyintézések, sok volt, haláleset miatt
- OKJ vizsgák (esti, isk.rendszeren kívüli vizsgái, 2 tanfolyamnak is)
- Forgalmi vizsgák, másodikra mentem át
- Szerelők
- Fogászat, nem mindig tudtam esti és hétvégi időpontokat kérni, kiíratni nem tudtam magam a kedves háziorvos miatt, de az meg pénzügyileg nem lett volna jó
- Állásinterjúk, persze váltani nem tudtam
A maradék ment pihenésre.
Fél nap szabadnap nincs.
Teljesen kötött munkaidő.
Ugyan az ebédidő csak 0,5 óra, nem 1, de hétfőtől-csütörtökig 8-tól 17-ig vagyunk, mert a péntek rövidebb. Nehéz elintézni bármit is, pénteken pedig a hivatalok és néhány bolt is hamarabb zár.
Nem is a heti 42,5 óra munkában léttel van a gond, hanem az elosztásával és a rugalmasság teljes hiányával.
Én pl járnék 7:30-16:00 között minden nap, pénteken is.
De szívesen dolgoznék heti 32 órát és oké lenne, hogy nyilván annyival kevesebb pénzért.
A 20 alapszabadság pedig igenis kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!