Ti milyen munkahelyet ajánlanátok?
A kérdésem elég általános...
Érettségim van + Targoncás jogsim (szerintem nagyon sokan igy vannak)
Jogsim és bármiféle más OKJ-s végzettségem nincsen.
Ti milyen munkahelyet ajánlatok ha pl.: olyan munkahelyet akarok ahol egyedül vagy kisebb csoportban tudnék lenni?
Valamiféle olyan munkára vágyom ami futár,postakocsis futár, tehát valami olyan ahol én vezethetek A-pontból B-be? + és esetleg nem jár több éves vezetési tapasztalattal...
Ezekhez nyilván több év vezetés szükséges és még jogsim sincs :/
Válaszokat előre is köszönöm!:)
+postakocsihoz,futár
GKI jogositvány szerintetek kell hozzá?
Sem vezetési gyakorlatod, sem jogosítványod sincs, de ettől függetlenül Te egy olyan futár szeretnél lenni, aki A-ból B-be vezet. Hmmmm.
És ez a gondolatmenet, egy 18 évet betöltött érettségizett embertől származik.....
No comment.
Ahogy én csinálnám.
Menj el targoncázni, közben gyűjts pénzt és tedd le a B jogsit.
Ezekután menj el egy kenyere céghez ahol ki szállítják hajnalban a dolgokat vagy egy futár céghez bár azt nem nagyon ajálom mert élég nagy a hajtás.
Mi után szereztél tapasztalatot menj el egy nemzetközi furgonos céghez fuvarozz nekik és utazz közben.
Ezekután ingyen le tudod tenni kamionra a jogsit és menj el kamionosnak, mindig történik valami új dolog veled nem olyan monoton munka mint a busz sofőr.
Sok sikert és kitartást :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!