Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan tudnám megfejteni Őt?

Hogyan tudnám megfejteni Őt?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm nagyon rejtélyes és több dologot is titkol, elhallgat előlem. Azt nem tudom, hogy miket és miért, csak azt, hogy furcsa a viselkedése.

Ha valaki már volt hasonló helyzetbe, akkor hogyan járt a dolgok végére?

Előre is köszi a segítséget!

2018. dec. 16. 18:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Esetleg próbáltál rákérdezni?

Ha meg nem mondja meg, nyilván okkal teszi. Ne játszd a magánkopót, nem véletlen hívtad az ismerősödnek, nem pedig a barátodnak.

2018. dec. 16. 18:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezt miért ebben a kategóriában kérdezed?
2018. dec. 16. 18:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Olyan dolgokat amikhez semmi közöd? Mert akkor azért. Ha szeretnéd tudni ezeket akkor a bizalmát kell kiérdemelned. Beszélgetés, ismerkedés stb. De ajánlom ha csak a titkai érdekelnek az ember magában nem akkor ne csináld.
2018. dec. 16. 18:35
 4/7 anonim ***** válasza:
kémkedj utána, kövesd, esetleg magánnyomozó vagy agykontroll, kényszerhipnózis de ezt csak ha jártas vagy ilyesmiben
2018. dec. 16. 18:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Egy kicsit több komolyságot kérhetnék? :)
2018. dec. 16. 18:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Valamit nagyon jól csinál, olyan, mint én: engem 9-en próbálnak megfejteni hónapok óta reménytelenül...

Ha valamit eltitkol, de te már valamennyi tudomást szereztél róla, az már nem annyira titok.

Lehet, hogy baromi egyszerű az élete, de ő ezt nem akarja nagy dobra verni, csak mások dimenzionálják túl.

Lehet, hogy introvertált, szociális fóbiás, vagy hasonló.

2018. dec. 16. 20:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Első kérdés; milyen jeleket ad, amikből arra következtetsz, hogy bármit is ellhallgat?

Második kérdés; Nem lehet, hogy

a. Soha senkinek nem szeret megnyílni

b. A semmi teszi ki a mindennapjait?

Én pl az utóbbi vagyok - ha azt válaszolom a "mi van veled?" kérdésre, hogy "semmi", akkor nem titkolózok, csak őszinte vagyok

Harmadik kérdés; Pontosan miért szeretnéd kideríteni azt, hogy mit hallgathat el? Lehet ő bármilyen kihatással az életedre? Vagy csak kíváncsiság vezérel? Ha az utóbbi, mi történik, ha nem tudsz meg róla semmit?

Válasz a kérdésedre; kutatgass utána a neten, nem feltűnően kövesd munkahelyen, járj el eseményekre, ahova ő is, próbálj puhatolózni nála, bratyizz a barátaival. Mire kuadják a távolságtartási végzést, betéve ismered a pajtid minden mozzanatát az egész életéből. :)

A viccet félretéve; informálódj másoknál, akik a közös ismerőseitek.

2018. dec. 16. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!