Hogyan tudnám megfejteni Őt?
Egy ismerősöm nagyon rejtélyes és több dologot is titkol, elhallgat előlem. Azt nem tudom, hogy miket és miért, csak azt, hogy furcsa a viselkedése.
Ha valaki már volt hasonló helyzetbe, akkor hogyan járt a dolgok végére?
Előre is köszi a segítséget!
Esetleg próbáltál rákérdezni?
Ha meg nem mondja meg, nyilván okkal teszi. Ne játszd a magánkopót, nem véletlen hívtad az ismerősödnek, nem pedig a barátodnak.
Valamit nagyon jól csinál, olyan, mint én: engem 9-en próbálnak megfejteni hónapok óta reménytelenül...
Ha valamit eltitkol, de te már valamennyi tudomást szereztél róla, az már nem annyira titok.
Lehet, hogy baromi egyszerű az élete, de ő ezt nem akarja nagy dobra verni, csak mások dimenzionálják túl.
Lehet, hogy introvertált, szociális fóbiás, vagy hasonló.
Első kérdés; milyen jeleket ad, amikből arra következtetsz, hogy bármit is ellhallgat?
Második kérdés; Nem lehet, hogy
a. Soha senkinek nem szeret megnyílni
b. A semmi teszi ki a mindennapjait?
Én pl az utóbbi vagyok - ha azt válaszolom a "mi van veled?" kérdésre, hogy "semmi", akkor nem titkolózok, csak őszinte vagyok
Harmadik kérdés; Pontosan miért szeretnéd kideríteni azt, hogy mit hallgathat el? Lehet ő bármilyen kihatással az életedre? Vagy csak kíváncsiság vezérel? Ha az utóbbi, mi történik, ha nem tudsz meg róla semmit?
Válasz a kérdésedre; kutatgass utána a neten, nem feltűnően kövesd munkahelyen, járj el eseményekre, ahova ő is, próbálj puhatolózni nála, bratyizz a barátaival. Mire kuadják a távolságtartási végzést, betéve ismered a pajtid minden mozzanatát az egész életéből. :)
A viccet félretéve; informálódj másoknál, akik a közös ismerőseitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!