Ha valóban nem kéne ezt elmondanom állásinterjún, akkor mit mondhatnék helyette? Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok. amikor 18 lettem otthagytam a gimnáziumot, hogy munkába álljak és albérletbe költözzek, mert otthon zaklatott apám. érettségim tehát nincs. életem első állásinterjújára fogok menni hamarosan (eddig csak eladó voltam egy kis üzletben, ott nem volt interjú) és az ismerősöm akihez tanácsért fordultam azt mondta biztosan meg fogják kérdezni miért hagytam ott a gimit, de nehogy elmondjam, hogy a rossz családi helyzet miatt, mert nem néznék jó szemmel és már csak ezért elutasítanának. a kérdésem az lenne, hogy akkor mégis mit kéne helyette mondani, ami valamennyire tükrözi is a valóságot, szóval nem egy kifogás jellegű indok, ami azt sugallja, hogy sz.rtam a sulira és kiestem mert lusta voltam tanulni? előre is köszönöm!2018. dec. 15. 15:47
11/11 anonim válasza:
4-7 válaszokig nagyon jót nevettem :D Köszönöm skacok a vidám perceket! :)
Kérdező, annyit elég, ha mondasz, hogy családi okok miatt vagy a család anyagi helyzete miatt sajnos nem fejezhetted be a tanulmányaidat. Abba nem mennek bele, hogy mik a családi okok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!