Miért veszekedett velem a munkahelyen a csaj?
Figyelt kérdés
20f vagyok. Tehát a rövid sztori. Szakács suliba vagyok és van cukrászat is meg pincér is . És a vicc az hogy sok.lány cukrász kevés fiú pedig szakács. Nos ma összevesztem egy lánnyal vagyis csak mosolyogtam mert felrobbant az idegtől vagy ilyesmi. Neki mentem véletlenül a rekesszel , akkorát nem ütöttem vele. Csak a fura az volt hogy szemezett velem a lány és leordítja a fejem hogy még egy húzás és nem tudja.mit csinál velem. Én nem reagáltam semmit. Végülis csak szemezünk mindig. Ha ránézek olyan mintha a sátánra néznék kb. Aztán a.nap végén láttam persze vannak haverjai na de nekem ott nincs senki még. És hát bunko volt úgy köszönt nekem mint a csicskától. Volt olyan nap amikor meg mondogatott barátnőjének ilyet meg én is hallottam hogy kellenék neki . Néztem mivan xd vannak jó lányok meg tetszenek is de foglaltak stb. Nincs barátnőm egy csomó ideje de most mindegy. A lényeg hogy nézet eltérésem volt vele és ez gond is. Elég kínos és undorító a lány mondjuk mert televan pakolva sminkel alig látni valamit a szeméből rendesen meg a kinézete pont olyan hogy elriasszon bárkit. Ennyi . Bocsi hosszú regény lett de remélem értitek.2018. dec. 10. 21:20
11/11 anonim válasza:
Szakmunkás suliban nem is fogsz találni intelligens társaságot. Tisztelet a kivételnek, mert az mindenhol van.
Azért veszekszik mert egy idegbeteg. Kukába vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!