Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy lehet ebben az országban...

Hogy lehet ebben az országban munkát találni? Lehetséges egyáltalán?

Figyelt kérdés
Miért nem vettek fel még gyárakba se ahova elmentem?? Miért van az hogy kitöröl a munkaügyi központ mert nem megyek közmunkára?? igy már tanfolyamra se mehetek. nem leszek 48 ezerert közmunkás. Probálkozok normális munkahelyeken közmunkához képest normális és nem vesznek fel. mi van ebben az országban?? annyira dühös vagyok már hogy szétverek valamit. Szeretnék berúgni de nem tudok. Barátnöm is elhagyott. Hugomnak mondtam adjon pénzt de nem ad pedig teli van. mért ömlik rám ez a sok szar??????? F

2018. nov. 30. 19:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%

Egy csomó helyen keresnek buszvezetőt, ha beszélsz angolul akkor nagyobb cégekhez is bekerülhetsz, de egy auchanban vagy bármelyik boltban is kaphatsz állást.

Itt te valamit nagyon elcseszel, hogy nem vesznek fel sehova.

Közmunkára nem mész de a tesód pénzeljen? Én sem adnék neked egy forintot sem, mert egy here vagy. Az ilyen nem férfi, szánalmas.

2018. nov. 30. 20:33
 12/16 anonim ***** válasza:

Rengeteg bolti eladó állást hírdetnk meg, ezen kívül árufeltői hírdetés is rengeteg van. Nem tudom mi a végzettséged. Egy kis nyelvtudással már nyert ügyed van.

Amíg nincs jobb legyél közmunkás mert a bér pont 48 ezer forinttal több, mint a semmi. Aztán ha van jobb akkor azonnal dobbantasz.

Én a nagybátyámnak nem adtam pénzt mikor munkanélküli volt. Nem volt egy helyen két hónapnál többet a pia miatt. A nővérdet teljesen megértem.

2018. dec. 1. 06:46
 13/16 anonim ***** válasza:
78%

Obelisk? Te nem egy jó éve írkáltál ide folyamatosan gyűlölködő kérdéseket? Asszem már akkoris a munkanélküliségen lovagoltál, hogy a hr-es csajok a külsőd miatt utasítanak el, meg hasonló baromságok.

Amúgy jól írják az előzők, rengeteg a munka. Én az ország nyugati felén êlek egy nagyvárosbam. Itt a lidl és a spar is kétségbeesetten keres munkást, elég jó bérért. De itt az ipari park is, ha két gyárba leadod az önéletrajzod, akkor nagy valószínűséggel az egyikbe fel is vesznek.

Barátnőm testvére már a harmadik gyárban melózik, mert amikor valami nem tetszett neki, vagy csak nem akart aznap dolgozni akkor felmondott. Következő héten már kezdthetett is az új helyen. Szóval te csinálsz valamit nagyon rosszul.

2018. dec. 1. 07:17
 14/16 anonim ***** válasza:
57%
Munkaerő hiány van jelenleg, szóval ha még most se találsz munkát akkor 100% biztosan benned van a hiba.
2018. dec. 1. 07:22
 15/16 anonim ***** válasza:
26%

Gyerekek !!!!

Ezt az Országot el kell hagyni ez már süllyed. 😭😭 sajnos.

Én már elhagytam :) nekem sikerült , másnak is fog, sok sikert :)

2019. jan. 8. 12:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Nyilván a kérdező nem Pesten, vagy Győrben lakik, hanem max egy Kelet-magyarországi kisvárost tudok elképzelni. Ott viszont szinte tényleg csak a költözés az opció, ha normális munkahelyet szeretne az ember. Tudom, mert én is ilyen helyről jöttem fel Pestre, és itt tényleg csak az nem dolgozik, aki nem akar.
2019. jan. 8. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!