Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha jelentkezek egy másik...

Ha jelentkezek egy másik munkahelyre ők utána tudnak nézni az előzőnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A múlt héten 8hónap álláskeresés után felvettek eladónak dolgozni egy ruhaüzletbe. Minden szuperül ment , első munkahelyem volt , bár nem a vegzettsegemnek megfelelő.

Egy hét után közölte velem a főnök, hogy azonnali hatállyal kirúg, mert dolgozói panaszok voltak rám. Csak pillogtam, mert mindenki jófejnek tűnt és nem szólt semmiért ha valamit elrontottam.

Hát aláírtam a papírt es távoztam.

Nagyot belemrugtak önbecsülés terén..sosem volt sok, most még kevesebb van. Egyébként arra az egy hétre be voltam jelentve.

Olyan kérdésem lenne, ha esetleg jelentkezek máshová dolgozni , netán hasonló munkakörbe is akár,de nem említem meg hogy dolgoztam , akkor azt az új munkahely felettesei látják, vagy kideríthetik hogy dolgoztam ott egy hetet de kirugtak?

Köszi a válaszokat.

22/L

2018. nov. 25. 05:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de téged nagyon csúnyán átvágtak. Csak valami mondvacsinált indokkal kirugattak mert kellett a hely valakinek. Ez pedig illegális. Ilyenkor megpróbálják veled aláíratni a papírt, hogy "közös megyegzés" alapján lettél elboccsájtva. Ezt nem szabad hagyni, hanem máskor be kell menni a munkaügyi hivatalba hogy elbírálják az ügyet.
2018. nov. 25. 10:43
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
11: Próbaidő alatt bármikor, indoklás nélkül elküldhetik egyik napról a másikra. Semmit nem lehet tenni ellene, pláne utólag.
2018. nov. 25. 11:07
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
utánanézhetnek de nem fogja őket érdekelni. amúgy én csak arra vagyok kíváncsi hogy mi a jó büdös fenét csináltál te nyolc hónapig, ha nem dolgoztál 22 évesen, illetve hogy az életbe nem tudtál találni egy munkát.. jesszus...
2018. nov. 25. 11:31
 14/17 A kérdező kommentje:

Hát van egy két éves egyetemi végzettségem. És estis vagyok most. Sok helyre mentem interjúra de aztán végül semmi nem jött össze. Szezonális melókat vállaltam nyáron.

Munkaügyi, munkatanácsadásra jártam.

Örültem hogy ez összejött.

De már a második nap furcsálltan hogy a két ember helyett hármat vettek fel , mikor kettőről volt szó (az egyik voltam én )

Nem tetszett nekik hogy nekem nincs kereskedelmim . És lassan kasszáztam, mikor most csináltam életemben először, mármint a dolgozóknak. De nekem nem mondtak ezeket, hogy probléma lenne velem, csak a főnök a hét végén. Pedig már úgy éreztem belejöttem. :(

2018. nov. 25. 11:35
 15/17 anonim ***** válasza:
Ja, bocs, benéztem! Azt hittem, arról van szó, hogy azt hiszed, hogy a főnök felhívta az előző munkahelyedet. De ez az első, ahogy írod, akkor más tészta.
2018. nov. 25. 11:51
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem mondta hogy próbaidő volt e vagy sem.
2018. nov. 25. 12:04
 17/17 anonim ***** válasza:
16: Írja, hogy egy hét után küldték el.
2018. nov. 25. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!