Milyenek a munkásszállók, hogy kell elképzelni? Én csak rosszat hallottam róla.
Szóval én csak rosszat hallottam róluk, hogy általában putrisak, meg társaságból is érdekes embereket fúj össze a szél... csak lehet, hogy én is munkásszállóra kerülök egy meló miatt. - Átmenetileg.
Mik a tapasztalatok?
Pont ma beszéltem videochaten egy barátommal aki cnc állást vállalt Németországban. Kérdeztem milyen a munkásszálló.
Nem mondott róla annyira negatív dolgokat.
Ők konkrétan 10en vannak 5 szobás épületben. Szobánként 2 ember, akik viszonylag normálisak és csak magyarok.
Két fürdőszoba van 10 emberre.
Én voltam már. Hát, elég tré, de ha szerencséd van jófejek a társak, az enyéim legalábbis azok voltak., csak ittak minden este.
Pár példa: Nem volt zuhanyrózsa, a kád nem fehér volt, hanem fekete a kosztól, a fürdő úszott a fekete vízben mindig, térdig lehetett járni a konyhában a retekben, nem volt szemetes zsák, edények, koszos és büdös volt az ágy, beázott a szoba, kunkorodott fel a tapéta, le volt szakítva a redőny, szóval éjjel-nappal sötét volt, nem volt valahol villanykörte, a wc mindig úszott a hamuban, a villanykapcsolók valahol nem működtek és nem lehetett leoltani a villanyt.
De egész kibírható, elvégre nem vagy sokat ott, és nem minden szállás ilyen gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!