Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A bolti eladóknak és egyéb...

A bolti eladóknak és egyéb hétvégén is nyitva tartó üzeleteknél dolgozóknak mennyi a munkaidejük?

Figyelt kérdés

Csak érdeklődni szeretnék , hogy egy bolti eladó hogy van beosztva munkaidő szerint bizonyos , hétvégén is nyitva tartó üzletekben. ( Kik, Deichmann, Fressnapf....)

Bármilyen érdekel, aki eladóként dolgozik, vagy van róla információja.

2018. nov. 11. 16:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Változó, de általában hosszabb, 12 órás műszakok vannak. Főleg vasárnap jellemző a hosszúzás már ha vasárnap is nyitva tart az üzlet.
2018. nov. 11. 16:59
 2/6 anonim ***** válasza:
79%
Dolgoztam ilyen helyen... A megállapodás szerint 4 nap munka (egész nap, teljes nyitvatartási időben +fél óra előkészület+10 perc kasszazárás) 3 nap szabad. Ez a valóságban: ha egy héten 2 szabadnapom volt (sokszor az sem egymást követő), akkor örültem mint majom a farkának. Az biztos hogy magánéletem nem volt semmi, a családom kb. azt is elfelejthette hogy nézek ki... És nem érte meg. 94 ezret kaptam nettó.
2018. nov. 11. 17:23
 3/6 anonim ***** válasza:
12 órás munkaidőm volt + nyitás/zárás, ami az ebéd levonásának felelt meg.
2018. nov. 11. 17:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat !
2018. nov. 11. 18:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Én boltban dolgozom.

Vasárnap is nyitva vagyunk este hétig. Van, hogy Vasárnapra osztanak be. Akkor vagy 8-16:30, vagy 10:30- 19-ig.

Délutános héten, mint például ma, akkor 12:30-21:00.

30 perc a kajaszünet.

Délelőttös héten 6-14:30.

Heti 2 nap a pihenő nap. Most Kedden és Szombaton.

A leltár hét kemény volt. Hétfőtől- Csütörtökig 6-16.

Pénteken 6-18:00

Szombat pihenőnap.

Vasárnap 8-18 ig voltam , a többiek meg jöttek leltárba.

De nyolc és fél órában vagyok és rohadt nagy munkaerő hiány van és pörögni kell:(.

2018. nov. 12. 11:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Ja azóta változott.

Délután 14-22

Ha vasárnapos vagyok hosszúzás.

8-19 azaz végig.

2018. nov. 20. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!