Van esély arra, hogy átképezzem magam, és elhelyezkedjek?
Figyelt kérdés
Szándékosan tettem ebbe a kategóriába, az emberi tényezőre lennék kíváncsi. 47 éves hölgy grafikusként van esélyem átképezni magam webprogramozóvá úgy, hogy most egy kicsit sem értek hozzá? Szerintetek alkalmaznának cégek ilyen "öreg hölgy" kezdőt? 30 évesen már volt egy karrierváltásom, akkor kezdtem grafikusként dolgozni.2018. nov. 6. 14:40
11/16 anonim válasza:
Szerintem ne webprogramozó akarj lenni, hanem inkább komplett céges arculatok tervezésére állj rá. Aki tervezi a weboldalakon, papír és elektronikus doksikban, ppt-kben, névjegyeken, elismerő okleveleken, vagy akár érméken, agyag/kerámia domborműveken, ruházati termékeken, stb. alkalmazott arculati elemeket.
12/16 A kérdező kommentje:
#11: Két évvel ezelőttig azt csináltam, arculatot terveztem. Nem éreztem benne magam különösebben jól, azóta print kiadványokat tervezek, de nem érzem azt, hogy ez a jövő. Az ilyen típusú kreatív munkából elegem lett.
2018. nov. 6. 15:40
13/16 anonim válasza:
Webprogramozáshoz is egyre inkább elérhetők "polcról levehető" komplett megoldások. Pl. online webáruházakhoz, céges portálokhoz. Ezek testre szabásához/"belakásához" egyre inkább nem technikai tudás kell, hanem arculattervező képesség.
14/16 anonim válasza:
Igen, én is csatlakoznék. Inkább komplett rendszerben gondolkozz! A férjem PHP programozó, vállalkozó. És az a gond, hogy elaprózódik a tudása. Viszont a váltásra: miért is ne? ;) Sose késő! 39N
15/16 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek. :)
2018. nov. 6. 17:00
16/16 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Kíváncsi lennék hogyan alakult a karriered az elmúlt bő egy évben! Én is hasonló cipőben járok mint Te, igaz nem nő vagyok, és nem 47 éves (hanem több). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!