Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van itt más is olyan aki úgy...

Van itt más is olyan aki úgy gondolkodik hogy van olyan fizetés amiért el se indulna otthonról? Többit alább.

Figyelt kérdés

Mondjuk felvennék az embert egy munkahelyre, be kellene járni heti 5 nap. Igen ám de ezért annyi pénzt kapna az ember hogy úgymond nem is érdemes elindulni, annyira kevés amit kapna az illető.

A kérdésem az lenne ez szemétség úgymond?

Vagy teljesen elfogadható gondolkodás?

2018. nov. 1. 17:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
57 ezerrel kb a segged törölheted ki.
2018. nov. 4. 09:03
 12/13 anonim ***** válasza:
19:55 Ugye ez vicc. Attól hogy nem vagyok hajlandó munka végett minden reggel felkelni és 200 nettó alatt sem, nem azt jelenti, hogy a megélhetésemhez ne tudnám megkeresni a pénzt.
2018. nov. 4. 12:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Egyszer kaptam olyan ajánlatot ahol az utazás + egyéb kiadások elvitték volna a teljes fizetést. És akkor nem vettem semmi "extrát", egy pár zokni sem kerül ki belőle. Inkább tovább kerestem melót, megtehettem. Ha nem lett volna más lehetőségem elvállalom, de úgy dolgozni hogy egy kávét nem tudsz venni pluszban.... Nem nagyon érdemes. Ha az utazást költségét leveszem akkor kb munkanélküli segély színvonal. Megértem ha valaki nem megy el dolgozni ezért.
2018. nov. 7. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!