Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tegyek ha penteken kaptam...

Mit tegyek ha penteken kaptam egy sms t a munkakozvetito cegtol de nem vettem eszre?

Figyelt kérdés
Voltam ilyen cegnel tesztet irni hogy felfegyenek gyarba nos eleg nehez volt es sok ugy ereztem szarul sikerult. Na mindegy meg haza se ertem es hivtak azt otthon vettem eszre de nem hivtam vissza mert azt mondtak kikuldik a gyarba a tesztet azok javitsak ki es en gondoltam ezt ilyen gyorsan biztos nem csinaltak meg. Ezert biztos azert hivnak szar lett nem sikerult ezert nem hivtam vissza. Viszont kaptam sms t is amit csak a mai napon vettem eszre mivel mikor lehalkitottam a mobilomat akkor veletlenul lekapcsoltam az ertesiteseket is es nem jelent meg az sms. Ott van az uzik kozt de csak akkor latni ha belepek. Es az volt benne penteken a gyarban is lesz felveteli eljaras hivjam viszza oket. Most mi a szart csinaljak?? Holnap viszzahivjam?? Az az erdekes hogy az sms is akkor jott mikor a hivas es ilyen gyorsan nem kuldhettek el a gyarba azt a tesztet es nem javithattak ki.

2018. okt. 28. 09:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Mivan ha penteken foglalt voltal? Akkor pl 6-kor tudtad volna hivni, de nem sikerült, mert nem volt online az irodájuk.

Szoval holnap mindenkeppen hivd fel...

2018. okt. 28. 09:53
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem azert nem vettem fel mert feltem, hanem meg nem ertem haza mikor mar hivtak, aztan otthon lattam hogy hivott egy szam azt ugye mutatta a mobil de nem hivtam vissza mert azt gondoltam ilyen gyorsan nem kuldhetek el a tesztet a gyarnak es nem javithattak ki. Meg ugy ereztem szarul sikerult gondoktam biztos azert hivtak ilyen gyorsan mert ez nagyon szar lett
2018. okt. 28. 09:56
 13/18 A kérdező kommentje:
Holnap vissza hivom mindenkepp csak azt nem tudom mit mondjak pontosan. Es koszi mindenkinek.
2018. okt. 28. 09:57
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Feleslegesen tulagyalod ezt. Normalis felnott eletben, erdeklodve felhivod oket es nem keresel hulye kifogasokat.

Ennyi

Minden mas csak spekulacio

2018. okt. 28. 11:26
 15/18 anonim ***** válasza:
Hívd fel őket mi a helyzet.
2018. okt. 28. 12:14
 16/18 A kérdező kommentje:
De ezt nem lehet kimagyarazni, pedig hivatkozni kell az sms re hogy azert hivom mert azt megkaptam. Nincs meg egy ilyen szerencsetlen ember mint en. Pedig ez egy jol fizeto munka lett volna nem minimalberes.
2018. okt. 28. 15:12
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem kell magyarázkodni, senki nem fog számonkérni. Annyit mondasz, hogy megkaptad az sms-t, és sajnálod, de sajnos csak most tudod őket visszahívni, aktuális e még a dolog. Ha mindenáron mondani akarsz valamit, akkor mondd azt, hogy családi okok miatt csak most hívod, nem fogják firtatni, hogy pontosan miért.
2018. okt. 28. 18:33
 18/18 A kérdező kommentje:
Ez tök jó, ez lesz, nagyon köszi.
2018. okt. 28. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!