Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Sikertelen beilleszkedés után...

Sikertelen beilleszkedés után maradni a munkahelyen?

Figyelt kérdés

Lassan 1 éve dolgozom a jelenlegi munkahelyemen. 3-4 hét után a lánycsoport, akik közé ültettek (irodai munka) elkezdtek kiközösíteni. Úgy éreztem, hogy teljesen kizáródom a beszélgetésekből, egy idő után azt vettem észre, hogy megjegyzéseket tesznek rólam.. kibeszélnek, rajtam nevetnek, gúnyolódnak...nem tudtam érvényesülni. Rá is kérdeztem..de természetesen azt a választ kaptam, hogy nem rólam van szó..és hagyj csinálják azt amit akarnak. Szinte kiközösítettek teljesen...hetekig-hónapokig úgy néztek rám, mint egy leprásra. Tudom, hogy minden körülmények között ki kell álljunk magunkért, de nekem nem ment. Teljesen magam alatt voltam..

Helyileg már távolabb ülök azoktól a kollégáktól néhány asztallal, nincsenek a közvetlen környezetemben. Mintha leszálltak volna rólam..a korábbi "zártság" helyett érzek némi nyitást felém..de rosszul esik ez az egész..

Ti mit tennétek a helyemben? Próbáljam elfelejteni, ami történt és tegyek úgy, mintha mi sem történt volna..vagy tartsam a 3 lépés távolságot?

Mi a véleményed?

Ha esetleg van hasonló tapasztalatod, kérlek írd meg azt is, hátha tudok egy kis erőt meríteni! Köszönöm!!

24/N

2018. okt. 23. 23:03
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

szia utolsó,

nő vagyok,én nagyon jóban olyanokkal vagyok csak nagyon, akiket tényleg szeretek. a többiekkel is normálisan beszélek, de ha megbántanak, hülyék, akkor elmondom azoknak, akikkel jóban vagyok, mert valahol ki kell ereszteni a gőzt. lehet, hogy ez kibeszélés, kit érdekel. miért kéne mindent magamban tartani? én ettől még nem érzem magam rosszindulatúnak, senkit sem bántok meg ezzel, csak kieresztem a gőzt.

2018. dec. 25. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!