Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha egy gyarat hamar otthagytam...

Ha egy gyarat hamar otthagytam akkor az letezhet hogy szoltak a varosban a tobbi gyarnak hogy fel ne vegyenek engem?

Figyelt kérdés
Azert hagytam ott hamar mert azt mondtak milimeter pontossagra rakjam be a gepbe a megmunkalo darabokat mert kulonben baj lesz. Nekem meg valahogy mindig elmozdultak inkabb kileptem mint hogy valami baja legyen annak a szr gepnek es rajtam verjek le. Viszont azota nem vesznek fel masik gyarba ebben a varosban. Letezik hogy szoltak a tobbi gyarnak hogy engem ne vegyenek fel??

2018. okt. 23. 16:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
*...elkezdi egy cég... *
2018. okt. 23. 20:27
 12/16 anonim ***** válasza:

"Szerinted az nem törvényellenes"

Ne hazudozz! Én ezt nem írtam!

2018. okt. 23. 20:55
 13/16 anonim ***** válasza:

1. bizonyított tényállás kell. A "ne vegyétek fel" nem meríti ki az említett tényállást még akkor se, ha több tanú van rá.

2. a kérdező nem annyira fontos ember, hogy emiatt az összes gyárat végig hívogatnák. Bár sokan azt hiszik magukról, hogy számítanak a világban de többnyire ez nem jellemző. Konkrétan nem érdekli a cégvezetőket, hogy hová tűnik aki elmegy.

3. "miért érzem úgy" mert paranoiás vagy. Sose volta cégvezető, momentán beosztottam sincs, csak én tanultam jogot, és zavar az a sok sületlenség amiket is néha leírnak.

2018. okt. 23. 21:06
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem is az a törvényellenes, hogy nem veszik fel a gyárak, hanem az, hogy összebeszéltek a háta mögött. Ez ugyanaz a dolog, mint amikor suttyomban megállapodnak a gyárak közös árazásban, hogy ellehetetlenítsék a konkurenciát, aztán győzzed bizonyítani. Egyiknél sem a következmény a törvényellenes, hanem az, hogy hátsó szándékkal, suttyomban megbeszélik egymás között.
2018. okt. 23. 21:29
 15/16 A kérdező kommentje:
Ez csak egy feltételezés volt részemröl hogy esetleg nem e ez történt. Sajnos biztosra nem tudhatom és ezáltal nyilván bizonyiték sincs csak megfordult a fejemben mivel nagyon érdekes hogy azóta sehova se vesznek fel. Ezért irtam ki a kérdést hogy megtudjam mit gondolnak erröl az emberek. Köszönöm a válaszokat.
2018. okt. 23. 22:00
 16/16 anonim ***** válasza:
Egy egyszerű betanított gépkezelő esetén (a leírásból úgy gondolom, az voltál) nem fognak össze-vissza telefonálgatni egymásnak a gyárak, referenciát sem kérnek egymástól. Rosszul hangzik, de igaz: olyan szinten értéktelen vagy nekik, hogy nem erőlködnek ilyenekkel. Végtagjaid legyenek, szobatiszta légy - nagyjából ennyi az összes alapfeltétel. Viszont lehet, hogy az önéletrajzodban nem mutat jól az előző gyár. Van az úgy, hogy a HR-esek amint meglátnak egy munkahelyet, hajítják is ki az önéletrajzot, mert "aki ottan dógozott, aztat ide fel nem vesszük". Ahhoz, hogy a többi gyár referenciát kérjen tőled onnan, ahonnan eljöttél, magasabb beosztás kell, a hátad mögött keresztbetenni meg csak akkor fog neked az előző gyárad, ha valami nagy balhét csinálsz lelépéskor.
2018. okt. 24. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!