Ti melyik munkát választanátok?
2-es
A vendéglátásban nem érvényesek az ilyen jogszabályok 😂
Hú micsoda karrierlehetôségek! :D
Meki és a gyár, gyönyörű.
Akkor már inkább elmennék futárnak, eladónak vagy árufeltöltőnek, de sokkal inkább kitanulnék egy nornalis szakmát.
Kb. egyiket se.
Inkább youtube-oznék otthon.
De komolyan.
#9 te aztàn egy követendő példa vagy mit ne mondjak!Inkább àsd el magad, a tàrsadalomnak csak jót teszel, egy ingyenélővel kevesebb.
Kérdező, pocsék a 3 műszak, de mivel fiatal vagy gondolom, bírnàd egy darabig, kőzben pedig keresgélnél, esetleg egy olyan szakma megszerzése ami érdekel is, és el is tudsz benne helyezkedni.
Én tisztelem ezt benned, hogy van akaratod a munka irànyàba, nem minden fiatal ilyen, làsd a #9-es lényt.(mert embernek nem nevezném)
Tizen,-huszonévesen én is dolgoztam több műszakban, és itt vagyok, élek, 34 évesen még nem temettek el.
Sőt, 18 évesen az első munkahelyem 12 óràs volt, reggel6-18, aztàn este 18-6.
Mamàr nem bírnàm.
A gyorséttermek pont a hétvégék miatt nem jók, bàr sok gyàrban is van folyamatos, de kettő szabad hétvége kötelező, ezt a gyàrak meg is teszik, munkatörvénykönyv előíràsa szerint.
(Egyébként a vendéglàtàst a gyerekem születése utàn végleg abbahagytam, ràngassàk a francot hétvégén meg ünnepnapokon)
Sok sikert kívànok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!