Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit lehet tenni, ha a munkálta...

Mit lehet tenni, ha a munkáltató huzamosan annyi munkát ró a munkavállalóra, ami nem végezhető el 8 órában?

Figyelt kérdés
Túlórát persze nem fizet. Lehet ez pl alap a munkavállaló részéről azonnali felmondásra?
2018. okt. 14. 08:37
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
Nem.
2018. okt. 14. 09:07
 2/9 anonim ***** válasza:
70%
8 óra után felállász és hazamész - ha addig nem a kávézással és cigizéssel ment el az idő.
2018. okt. 14. 09:07
 3/9 anonim ***** válasza:
78%

Nekem volt főnököm volt ilyen. Napi 8 óras munkám kb 4-5oras lett volna és állandóan túlóráztam.

Eletettem a munkaszerződést megmutattam hogy 25 dolog helyett kb 10 feladat van ami az én munkakörömhöz tartozik .....

Utána fizette a túlórát mert nem akart meg egy embert felvenni

2018. okt. 14. 09:17
 4/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk 9 órát dolgozom, utána elhozom a gyerekemet a suliból és itthonról dolgozom tovább. Nem tudok nem megcsinálni pl egy rendezvényt. Ott áll a sok ember és nincs kaja, nincs szék, nincs szőnyeg vagy mi? Ebédelni se megyek, nemhogy cigizni... nem iszom, higy ne kelljen pisilni.. mit mondhatnék még
2018. okt. 14. 10:12
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
Én ezt csináltam évekig, aztán betelt a pohár, és felmondtam (nem azonnalival). Mondjuk beszélni kellene a vezetővel, hogy sok neked, tehermentesítsen, vegyen fel plusz embert. Ha nincs változás, akkor neked kell változtatni.
2018. okt. 14. 10:36
 6/9 anonim ***** válasza:
71%
Velem is ez volt, olyan időbeosztásokkal, amit sokszor fizikai képtelenség volt elvégezni. Persze az üvöltést megkaptam érte. Egyik ilyennél közöltem, hogy rendben, megértettem, akkor keressen valaki mást, aki alkalmasabb a feladatra, mert én nem tudok ennek megfelelni. Így is lett, eljöttem és most cégen belül egy nyugodtabb helyen dolgozok.
2018. okt. 14. 10:45
 7/9 A kérdező kommentje:
Beszéltem velük többször, nem tudnak felvenni embert, a karjukat széttárják és rámlőcsölnek még 2 vagon munkát. A rendes felmondás szívás, mert 2 hónap felmondási időm van, annyit sehol se várnak rám.
2018. okt. 14. 11:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor kicsit kockáztatsz és felmondasz most hiába nincs munkád, ha kapsz 3 havi munkanélkülit.
2018. okt. 14. 11:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Azt lehet tenni, hogy beveszed a leszarom tablettát és csak annyit végzel el amennyit bírsz.
2018. okt. 14. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!