MIért piszkálnak ezzel?
Figyelt kérdés
Kb másfél éve vagyok a munka világába de a kollégáim mindíg azzal piszkálnak hogy miért nincsen még barátnőm 24 éves létemre,szerintem azért is van így mert én kiskorom óta csendesebb típus vagyok és úgysem fogadna el egyik lány sem meg velem is el lehet beszélgetni meg tudok is csak én nem vagyok nagyszályú2018. okt. 13. 15:53
1/5 anonim 

válasza:

Attól, hogy nem vagy nagyszájú, nem kellene hagyni, hogy belepofázzanak az életedbe.
Azért teszik, mert hagyod.
Semmi közük hozzá.
2/5 anonim 

válasza:

Azért piszkálnak ezzel, mert ezen keresztül találtak rajtad fogás.
Ha lenne párod, akkor vagy azért piszkálnának, mert miért pont ő. Vagy valami teljesen más témát találnának.
Ne hagyd magad!
4/5 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem hagyom mindíg mondom nekik hogy az miért előírás hogy lenni kell
2018. okt. 13. 18:09
5/5 anonim 

válasza:

Ez első dolog, hogy ne magyarázkodj nekik. Nem kell megindololnod, akármilyen jó okot találsz ki.
Úgyis lesz nőd, és amilyen balvax vagy majd 30 évesen négy gyerek+az asszonyt tarthatod majd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!