Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek ki a hunyo ebbe a...

Zuzu82 kérdése:

Szerintetek ki a hunyo ebbe a sztoryba?

Figyelt kérdés

Azt azèrt megirom hogy nem sirni jottem ide, csak kivàncsi vagyok a kozvèlemènyre :D

Szoval, màsodèves egyetemista vagyok, az egyik oràn csoportba dolgozunk ilyen case of study-n, minden hèten irni kell egyet, bemutatni, stb, mindegy. A lènyeg: èn megirom az èn rèszemet, beadom csutortokon a kozosbe. szombat reggel irja az egyik csaj hogy ez igy meg ugy nem jo, itt meg ott javitsam ki, irjam àt, s feltètlen fontos hogy mèg hètfo (avagy ma) reggel 8-ra jojjek be elprobàlni, azt amit elvileg 4-kor adunk elo. Hàt erre mondtam èn hogy hètvègèn biztos nem fogok neki àlni irogatni, csajommal leszek vègig, nem dolgozok, jo volt az ugy ahogy beadtam. ès az is biztos hogy nem megyek be 8-ra elprobàlni (6-kor kellett volna kelnem ehhez, ma este 2-re èrtunk haza). Erre kivàgtak a csoportbol.

Ami azèrt is para, mert igy most ugye vizsgàhoz tanulhatok dupla annyit, mert nem nèzi a csoportmunkàt. Ah!

Na kit nèztek inkàbb a hunyonak?

2018. okt. 8. 10:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Remélem ezzel a hozzállással csak a szalag mellé vesznek majd fel.:D
2018. okt. 9. 19:11
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez a sötétség privát üzeneteket írogat és azt írja, biztos jobbikos vagyok 😁

Én életemben még ilyen ostoba emberrel nem találkoztam 😁 remélem, na gyorsan kirakják a szűröd arról az egyetemről. Emberiség szégyene.

2018. okt. 10. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!