Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért van az, hogy ennyire...

Miért van az, hogy ennyire megbízhatatlan és pofátlan a szobafestők nagy része?

Figyelt kérdés
Hétfőn egy baleset miatt 1 liter kávé borult az irodánkban az egyik falra. Szerencsére senki nem sérült meg a festésen kívül. Apa azt gondolta, hogy intéz gyorsan egy festőt mert nem túl nagy a helyiség és akkor festessük ki az egészet. Ennek az lett a vége, hogy Hétfőn kora délután elkezdtünk festőt keresni. A leggyakoribb opciók azok volták már amikor felvették a telefont, hogy "hát meg lehet oldani, úgy 2 esetleg 3 hét múlva" jó leterheltek ezt meg lehet érteni, "Persze megoldjuk főnök ha hoznak festéket akkor 40.000FT meg a kiszállási" ezzel az ajánlattal nem akartunk élni. Mikor végre találtunk valakit aki szerintünk ésszerű áron dolgozik és normálisan tud beszélni, egyszerűen nem jött el a megbeszélt kedd délre, kedd 15:30-ra és hát neki most a megbeszéltekkel ellentétben a szerda sem a legoptimálisabb. Így mivel nem találtunk normális szobafestőt megvárjuk még ma mindenki végez az irodában. Aztán kifestünk mi. Ti is jártatok hasonló módon? Szerintetek miért alakulhatott ki ez a szituáció?

2018. okt. 4. 07:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
56%

"Miért van az, hogy ennyire...pofátlan a szobafestők nagy része?"

Miért van az, hogy ennyire pofátlan a megrendelők nagy része?

2018. okt. 4. 11:43
 12/17 anonim ***** válasza:
41%
Ugyan elég sok szakember pofátlanul kihasználja, hogy nagy a kereslet rájuk, azonban ebben az esetben te nem voltál tisztában a dolgokkal. Mivel manapság rengetegen vagy külföldre menekülnek, vagy kínjukban elvégeznek valami tucatszakot az egyetemen, mert méltatlannak tartják, hogy szakmunkások legyenek, így jócskán megfogyatkoztak a szabad kapacitással rendelkezők, tehát ők diktálnak, nem te. Rajtad kívül megkeresik őket még százan, és ha nem vagy hajlandó fizetni azért, hogy magasabb prioritást élvezz, akkor csináld meg magad a festést.
2018. okt. 4. 13:57
 13/17 anonim ***** válasza:
91%

Egy 4*5 méteres szoba 3m-es belmagassággal a plafonnal együtt már 74m2 festendő falfelületet jelent. Egy kis gletteléssel a festést 500-600ft/m2 áron vállalja egy nem túl drága festő.A 40 ezer forint szerintem reális. Van ennél drágább ajánlat is.

Mikor engem hívnak festeni sűrgősen én 20-30% felárat mondok, mert a többi munkámat kell átszerveznem. Bár én kiszállási díjat nem számolok fel.

Kérdező, fogadd el, hogy ezek a mai árak. Féláron normális festő nem fogja elvállalni a munkát. Ha a fallal nincs gond akkor egy tisztasági festést Ti is meg tudtok csinálni.

Sajnálom, hogy nem szavatartó mestert találtatok. Nem véletlenül volt olcsó.

2018. okt. 4. 15:14
 14/17 anonim válasza:
100%

55000 Ft-ért 1 helyiséget gyorsan kifesteni szerintem kifejezetten olcsó

"képzeld el tudom"...

Úgy látom nem tudom, kicsit sem vagy képben a mostani árakról. Nekem 3 éve nem sürgős munkára, garzonra 220ezret mondtak. Bátyámnak tavaly 34 nm-es lakásra 440ezer a munkadíj (+anyag).

55ezer úgy, hogy rögtön kell a megoldás, ráadásul cégnek az kifejezetten olcsó.

2018. okt. 4. 16:45
 15/17 anonim ***** válasza:
71%
Sok szakember kiment külföldre dolgozni, akik meg itthon maradtak azoknak rengeteg munka jut tudnak válogatni.
2018. okt. 4. 17:07
 16/17 anonim ***** válasza:
74%
Jah és mindenki azt vállal el amit akar sehova nem kötelező mennie senkinek, szabad országba élünk!
2018. okt. 4. 17:08
 17/17 anonim ***** válasza:
90%

40 ezer mondjuk manapság nem sok érte. Már 10 éve is ennyiért csinálták, azóta meg sokszorosára nőttek az árak, főleg az elmúlt 1-2 évben.

Na a kérdezők is tipikus megrendelők. Tipikus legyen gyors, minőségi és olcsó, kettőt választhat helyzet.

2018. okt. 4. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!