Miért van az, hogy ennyire megbízhatatlan és pofátlan a szobafestők nagy része?
"Miért van az, hogy ennyire...pofátlan a szobafestők nagy része?"
Miért van az, hogy ennyire pofátlan a megrendelők nagy része?
Egy 4*5 méteres szoba 3m-es belmagassággal a plafonnal együtt már 74m2 festendő falfelületet jelent. Egy kis gletteléssel a festést 500-600ft/m2 áron vállalja egy nem túl drága festő.A 40 ezer forint szerintem reális. Van ennél drágább ajánlat is.
Mikor engem hívnak festeni sűrgősen én 20-30% felárat mondok, mert a többi munkámat kell átszerveznem. Bár én kiszállási díjat nem számolok fel.
Kérdező, fogadd el, hogy ezek a mai árak. Féláron normális festő nem fogja elvállalni a munkát. Ha a fallal nincs gond akkor egy tisztasági festést Ti is meg tudtok csinálni.
Sajnálom, hogy nem szavatartó mestert találtatok. Nem véletlenül volt olcsó.
55000 Ft-ért 1 helyiséget gyorsan kifesteni szerintem kifejezetten olcsó
"képzeld el tudom"...
Úgy látom nem tudom, kicsit sem vagy képben a mostani árakról. Nekem 3 éve nem sürgős munkára, garzonra 220ezret mondtak. Bátyámnak tavaly 34 nm-es lakásra 440ezer a munkadíj (+anyag).
55ezer úgy, hogy rögtön kell a megoldás, ráadásul cégnek az kifejezetten olcsó.
40 ezer mondjuk manapság nem sok érte. Már 10 éve is ennyiért csinálták, azóta meg sokszorosára nőttek az árak, főleg az elmúlt 1-2 évben.
Na a kérdezők is tipikus megrendelők. Tipikus legyen gyors, minőségi és olcsó, kettőt választhat helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!