Szerintetek mi számít alacsony, közepes és magas fizetésnek? Mennyi az a havi összeg, amivel elégedettek lennétek?
AKkor leszek én a szemét, aki megkérdezi:
Amikor jelentkeztél azokra az egyetemekre, még jobban lehetett keresni ezeken a területeken? Utánanéztél, hogy ér-e valamit az a diploma, abban az x évben amíg egyetemre jártál?
És akkor elmondom azt is hogy itt a mi helyünkön van ember bőven, akinek nem ennyi hanem nálam több diplomája van, sőt még van Phd-s ember is itt. És mit dolgozik? Amit én. És mennyit kap? amennyit én.
Szóval....
"pedig fizetésemelés tartozik idővel"
:) Ha jó cégnél vagy, akkor igen, ha annál, aminél én, akkor max akkor kapsz fizu emelést, ha váltasz :) De lehetőség van.
Én is fejlődtem ilyen tovbábbképzés olyan tanfolyam ezt a különmunkát azt a különmunkát bízták rám, egy időben még államkincstári szakelőadó is voltam.... és midnez nagyon szépen hangzik uyge???
És mi járt ezzel ANYAGI téren? A lónak egy nem páros testrésze az járt.
Minden kéne mindent tudjak de ha 5 ft-ot is kérnék emelésenk hát azt nem!!!!! Ez ilyen szféra.
És ide is csak kihalásos alapon lehet bekerülni ilyen feltételek mellett is!
Nem elgondolkodtató??
Akkor elmondom újra - Nem SEMMIT nem érm, hiszen most is és az elmúlt 20 évben is mindig volt állásom, ráadásul szakterületi állásom amire a diplomám képesít.
Miért "nem ér semmit'? Ér. csak marha keveset. Államig-szoc szféra.
Tessék megnézni a szoc szféra állami bértáblását. 30 évvel belépke majd a br 190-es "álomtáborba" addig meg kapom a br 170-et 20 év után.
Elmenni nincs hova mert ugyan hova ezekkel a papírokkal. Ide ahol most vagyok. Itt meg ez van.
Nem igaz hogy nem tanultam. 2 egyetem.
Nem igaz hogy nem képeztem magam. Ilyen olyan továbbképzés, 120 kredites egyetemi kieg FOSZ stb.
És mire mentem vele? 8 elemivel többet kapnak a teszkóban! zér tapasztalattal.
És mielőtt valami szuperokos benyögné hogy irány a teszkó. naná. csak oda megyek.... akinek 6 anyja volt majd az megy oda én nem. De fel se vennének . Kor? 45? Ja kösz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!