Hogyan kezeljem, hogy én vagyok egyedül a munkahelyi csapatban, akivel a főnök nem tegeződött össze?
Figyelt kérdés
Ugyanannyi idős vagyok, mint a csapat többi tagja, és nekem van a legmagasabb iskolai végzettségem (egyetem) a csapatban. A többiek (a főnök is) csak főiskolát végeztek. Engem mindig külön szólít meg, hangsúlyozottan magázva. A többiek mosolyognak ezen. Ők "Pistának" nevezik, én hol "Ön"-nek, hol csoportvezető úrnak szólítom.2018. szept. 20. 13:38
11/11 anonim válasza:
1, 5, 6, 8, 10 válaszokkal egyetértek, a 10-es írta le szerintem a legjobb megoldást. Amúgy rendeződött azóta a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!