Szerintetek melyik a jobb? 12 óra munka vagy a 8 órás?
Ha lehetne választani, hogy 3 nap munka 3 nap szünet 12 órában vagy pedig heti 5 nap 8 órában és 3 műszakban akkor ti melyiket választanátok?
Hozzáteszem oda-vissza nekem 2 óra lenne az út kb.
ha az 5 nap az fix hétfő-péntek akkor azt, ha nem fix akkor a 12-est.
H-P nekem azért praktikus, mert van egy menyasszonyom, és szeretem vele tölteni a hétvégéket, és szar lenne ha arra esne a 3 nap 12 óra. Nyilván értem én, hogy néha lenne olyan is hogy arra esik a 3 nap szünet és p-v szabad lennék. De én minden hétvégét teljes egészében szeretek vele tölteni így kizárt.
Attól függ van-e párod, illetőleg akarsz-e a jövőben, praktikusabb egyébként ha szabad marad a hétvége szerintem.
Én 11 órázom hasonlóan, de nem gyár.
Hát szép és jó a 2 nap szünet de többnyire kötelező ügyintézés, család látogatás, házi munkára megy el az egész, örülök ha pihenni marad idő...
Én nem szeretném örökké ezt csinálni, 8 órás beosztást szeretnék szabad hétvégével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!