Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen munkák vannak ahol nem...

Milyen munkák vannak ahol nem kell közösségben dolgozni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen irtózok a szociális interakcióktól. Képtelen vagyok másokkal együtt élni, együtt dolgozni. Teljesen hidegen hagynak az emberek, nem találom meg velük a közös hangot, nem tudok velük (számomra) érdekes dolgokról beszélni és nem tudok másokhoz alkalmazkodni.

2018. szept. 17. 18:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%
Távmunka,programozói talán.
2018. szept. 17. 18:15
 2/12 anonim ***** válasza:
86%

Kórboncnok esetleg? Ott nyugodtan hagyhatod a pácienseket hidegen. :-) Más most nem jut eszembe.

Egyébként én is ilyen vagyok, de abban a szerencsés helyzetben, hogy itthon végzem a munkámat. Számítástechnikával kapcsolatos a munkám, tehát egyetlen barátom a számítógép. Persze lehet ezt is csinálni közösségben is, anélkül is, de az ilyen jellegű munkánál simán ki lehet zárni a külvilágot.

2018. szept. 17. 18:16
 3/12 anonim ***** válasza:
77%

Elég sok van. Művészek, távmunkában dolgozók (én pl. már designoltam és programoztam is úgy, hogy bárkit személyesen láttam volna, pár mondatos üzenetek voltak. nyilván sokszor csapatmunkában programozik, designol vagy rajzol az ember, de nem mindig), bloggerek, szerelőmunkások egy gyárban, de szerintem egy sírásónak sem kell nagy szociális képesség...

Amikor csapatmunkában dolgozom, akkor sem kell érdekes dolgokról beszélnem velük, csak a munkáról s max. pár szó, amit napi 8 órában együtt levő emberek szoktak.

2018. szept. 17. 18:22
 4/12 anonim ***** válasza:
57%
Mások is így vannak veled?
2018. szept. 17. 18:39
 5/12 A kérdező kommentje:
4-es nem tudom. Sokan próbálnak velem kommunikálni, de én nem tudok beszélgetni. Ha kérdeznek akkor válaszolok (és általában igen közvetetten és tömören). Nem érzek rá késztetést, hogy bárkivel is beszélgessek. Őszinten szólva én már gyerekkorom óta nagyon magának való ember vagyok. Emiatt nincsenek kapcsolataim, de valahogy nem érzem szükségét, inkább zavaró, ha valaki meg akar ismerni. Emiatt szeretnék valami olyan munkát találni, ahol egyedül dolgozhatok.
2018. szept. 17. 18:50
 6/12 anonim ***** válasza:
76%

Távmunka, pl weboldalfejlesztès, programozás, termèk eladás online.

Egyelőre ennyi jutott eszembe.

2018. szept. 17. 18:51
 7/12 anonim ***** válasza:
48%
Miért nem szeretsz másokkal beszélgetni?
2018. szept. 17. 18:56
 8/12 anonim ***** válasza:
Pl. kertészet
2018. szept. 17. 21:04
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Gyere velem szobalánynak, dolgozunk párban és én nem szólok hozzád csak ha muszáj mert utálok munka közben beszélgetni. Mindketten jól járunk. :D
2018. szept. 17. 21:15
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Kamionsofőr. Ott egyedül lehetsz. Én élvezném a magányt.
2018. szept. 17. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!