Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jogi vagy etikai értelemben...

Jogi vagy etikai értelemben támadható egy olyan önéletrajz (munkahely) amelyből „kifelejtettek“ diplomákat?

Figyelt kérdés

Jogi vagy etikai értelemben egyértelműen támadható az az önéletrajz amibe a leendő munkavállaló kamu adatokat ír be, nem létező nyelvvizsgák diplomák tanfolyamok.

De az is támadható jogilag/etikailag amibe épp ellenkezőleg, NEM ÍROK be elvégzett egyetemi képzést vagy munkahelyet?

Mert mi van ha én egy „agyondiplomázott „ ember vagyok és olyan helyre pályázok ahova max érettségi vagy még az se a követelmény és direkt úgy adom be az életrajzot mintha én egy faék egyszerűségű épphogy leérettségizett mókus vagyok és „kifelejtem“ a kettő diplomám? Meg a nyelvvizsgát meg a megkezdett phd-s képzést.

2018. szept. 7. 12:08
1 2
 11/12 Metionin ***** válasza:
#9 faggatózna tovább, hogy de mégis mit. Ahol a harmadik kérdés már a méhem állapota, ott 1000% hogy erre is rákérdeznek.
2018. szept. 7. 18:26
 12/12 A kérdező kommentje:

"Jártál már úgy, hogy azért nem vettek fel valahova, mert "túlképzett" vagy, de közben nagyon kellett volna a meló?"

De bizony hogy jártam!!

2018. szept. 7. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!