A legtöbb ember szerint az építőipar miért az "égő' munkákhoz tartozik?

"úgy éreztem,hogy a járókelők zöme le se **art minket"
Egy járókelőnek miért kellene foglalkoznia azzal, hogy a kőműves mit hogyan csinál az építkezésen, ami mellett elsétál?
Én nem úgy látom, hogy az építőiparban dolgozók le lennének nézve. A jó szakemberek pont, hogy nagyon meg vannak becsülve, nem véletlenül van folyamatosan munkájuk. A szüleim pl. lassan fél éve keresnek burkolót felújításhoz, de egyszerűen nincs, aki elvállalná a munkát, mert van, aki napokon belül indul külföldre, van, aki lemondja, mert máshol jobban fizető munkát talált és van, aki megbízhatatlan és azt mondja, hogy x napon jön dolgozni, aztán baxik jönni.

Èn is dolgoztam most nyáron èpítőiparban, mint segèdmunkás, pedig nő vagyok.
Ismerek olyan pasit, akinek 8 általánosa van, ès nettó 300-at keres itthon az èpítőiparban, mièrt kène lenèzni?
Az a gáz, amikor valaki èlősködik, ès nem dolgozik, nem az, amikor valaki melózik.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!