Milyen betűtípussal illik írni az önéletrajzot?
Nincs olyan, hogy szabvány betűtípus. A lényeg hogy egyszerű, olvasható legyen.
A Calibri elég jó választás, sok helyen használják, kellemes betűtípus. Times New Roman meg eléggé ódivatú. De mocskosul nem ezen fog múlni semmi...
Köszönöm :) Igen, én is ezen filóztam, hogy a TimesNR talán olyan régimódi, a Calibri meg olyan "modernebb", de mi van, ha mindenképp TimesNR-nal "illik" beküldeni?
Egyébként azért "szabvány", mert pl. szakdolgozatot is csak azzal lehet beadni, stb. Na de hogy az önéletrajzra mennyire vonatkozik, azt nem tudtam megállapítani...
Köszi mindenkinek :)
Önéletrajz más.
Egyik srác akivel végeztem egy reklámügynökséghez (marketing irány asszem) adta be az önéletrajzát.
A következő történt: fogott egy tábla csokit, kibontotta, és asszem nyomdába speciális papírra nyomtatta az önéletrajzát, majd ezzel csomagolta vissza a csokit. Rohadt jól nézett ki, ügyesen megcsinálta egyébként :D
Így adta be. Mondanom se kell, felvették mert kreatív volt és nem a megszokott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!