Céges jutalom hogy viszonyultok hozzá ha mindenki kap csak ti nem? De még a technikai dolgozó (takaírtónő) is kap csak ti nem az egész cégnél?
Céges jutalom, mely béren felül jár, és csak adható, tehát nem is kérhető számon ki mennyit kap, kap-e egyáltalán. A cégvezetés joga eldönteni kinek menyjit ad vagy épp nem ad semmit.
De azért az nem necces egy „csöppet“ ha egy kis cégnél (20 ember és abban már a takinéni is benne van) mindenki kap, tényleg mindenki még a részmunkaidős 4 órás takaírtónő is-CSAK ÉN nem?
Azért ezt így nem kéne megbeszélni a főnökkel?
Mert ha ez így van, mindenki érdemel jutalmat csak én nem akkor az én munkámmal valami ordbitális nagy probléma van.
De ha ez így van akkor a főnöknek szólni kéne nekem hogy amit csinálok az úgy szar ahogy van-és mivel egy szót se szól.... akkor ez hogy van?
Beszéljek erről vele? Vagy tojjam le kalap kabát és ennyi volt?
"i, hogy finoman szólva egyáltalán nincsenek megelégedve a munkáddal.
"
Az oké lehet! Na de ha ez így van akkor nem kéne naponta 10x ütniük a fejemet hoyg "szarul dolgozol változtass vagy kirúglak"
Elképzelhető az h valaki minősíthetetlen melót végez de semmit se szóljanak neki csak némámn nézzék? és azért évek óta itt vagyok!
nem lehet mert a jutalom az nem hivatalos pénz az csak fekete zsebpénz és harmadjára fordul elő.
valamint nem gyengén feltűnő hogy ott a főnök asztalán a teljes névsor és ott van ennek ennyi annak annyi, majd ott az én nevem és oda van írva : -
???
Én szerintem rákérdeznék.
Nem magára a jutalomra, hogy én miért nem, hanem hogy van-e valami probléma a munkáddal, mit csinálj másképpen, hogy javíthatsz a megítéléseden.
" a cég ha leépítésről van szó."
Na itt attól nem kell félni olyan szarok a bérek hogy állandó hiány van, így biztos nem küldenek el senkit örülnek hogy egyáltalán itt van valaki.
Illetve úgy tűnik mégsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!