Nőként lehetek burkoló?
Informatikusnak tanultam, de nagyon utálom, idén nyáron dolgoztam építkezéseken és házfelújításokon, és megtetszett az építőipar, tanultam néhány dolgot is. Szerintetek megérné elmennem burkolónak? Szerintem bírnám csinálni, és eléggé tetszik.
Van itt olyan nő aki esetleg "férfiszakmát" tanult/végez? Szeretitek, amit csináltok? Lenne esélyem ebben dolgozni?
egy férfi lehet műkörmös, takarító, szakács, fodrász, nőgyógyász, satöbbi, szinte minden női munka.
Fordítva miért ne lehetne igaz?
Főleg a burkolóhoz nem kell kifejezetten nagy fizikai teljesítmény a munka elvégzéséhez.
Mintha minden férfi súlyemelőbajnok lenne, némelyik pedig még két szatyorral a kezében is remeg, vagy még a babakocsit sem bírja felvinni a lépcsőn.(Nem rokkantakról, vagy idősekről beszélek.)
Egyébként bírok cipekedni, nem vagyok puhány.
Abszolút. De csak, ha kajás vagy, mint a disznó. Gyere, burkolj be pár hambit!
Egyébként igen, hiányszakma a burkoló. Ha jó leszel benne, szénné keresed magad.
#3 én nem rossznak szántam, sőt, én magam is építkezésben dolgozom. Ott ahol a munkatársaim simán elviszik a vállukra tett zsákot, nekem félúton le kell raknom.
Viszont sohasem kérem, vagy engedem őket, hogy helyettem csinálják meg.
Aztán műszak végén mennek kondiba, én meg csak haza pihenni.
szóval nem gázabb nekem, hogy nem bírom úgy mint a többiek, akkor egy nőnek főleg nem lesz gáz!
Van egy nő ismerősöm aki parkettázik az osztrákoknál.
Miért ne??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!