Mi az a munka amit soha nem próbálnál ki? Miért?
Figyelt kérdés
Én soha nem lennék hentes2018. aug. 12. 10:32
2/10 anonim 

válasza:

boncmester
marhabél lapátoló - bartos cs. i
3/10 anonim 

válasza:

Bármi olyan ahol halott esetleg eltorzult embereket kellene látnom. Mentős,patológus, rendőr stb
4/10 anonim 

válasza:

Sintér, örömlány, börtönőr, kocsmáros, hentes, böllér, vágóhídi dolgozó, kártevőirtó, temetkezési vállalkozó, sírásó, patológus, politikus, urológus
5/10 anonim 

válasza:

Ahol emberekhez kéne hozzáérnem: masszőr, fodrász, orvos, ápoló, manikűrös, pedikűrös, edző, gyógytornász, fogorvos stb.
Ahol emberek hülyeségeit kellene hallgatnom: eladó, ügyfélszolgálatos, recepciós, ügyvéd, orvos, fodrász, call centeres, szociális munkás, pszichológus, stb.
Ahol undort keltő dologgal kell érintkeznem: hentes, kórboncnok, sebész, gyermekgondozó, ápoló, csatornatisztító, vízvezetékszerelő, takarító, stb.
6/10 anonim 

válasza:

Én se. Se politikus, se orvos, se ápoló, se rendőr, se halottkém, se katona, se bankár, se vendéglátós (szakács, pincér, pultos), se eladó, se ingatlanügynök, se prostituált, se gazdálkodó, se kőműves... meg még van egy csomó. Miért nem? Mert mindegyik nagyon távol áll tőlem.
8/10 anonim 

válasza:

Csatornabúvár
Üdv, egy masszőr, akiből lehet hogy később boncmester lesz :D
9/10 anonim 

válasza:

Én semmiképp se lennék hentes mert sajnálom az állatokat.
10/10 anonim 

válasza:

boncnok, hamvasztó, ács, katona, nőgyógyász, urológus, kém, színész, gyári munkás, élsportoló, kondisegéd, szexcuccbolti eladó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!