Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért kell azt csinálni amit...

Miért kell azt csinálni amit a másik mond?

Figyelt kérdés

Bekerültem 1 hete a munkahelyre és azt veszem észre a másik kollégámon azt csinálja amit a másik mond neki.

Nagyon nagy a feszültség meg a hiearchia.

Nekem is mondta kollégám hogy én is akkor ebédeljek amikor ők.

Mondtam dehogy is.Akkor megyek el enni és akkor veszem ki a szünetet amikor én szeretném hisz mindenki nek adott hogy mikor megy el kajálni.

Erre ő: jobb ha hozzá szokom.

Cba ban dolgozom kasszában.

ha meg valami nem tetszik nekik akkor jön az alpári stílus kibeszélés fúrás megalázás.

Mondjuk én a 3 dik napon megmondtam neki hogy velem igy nem beszélsz akkor jött egy nagy kiabálás is.

Azóta használja a légy szíve szót.

Amikor melo van úgy az ember nem tudja magát elengedni, vagyis ezt úgy értelmezem hogy a másikkal nem tud értelmesen beszélgetni, mert akkor jön az hogy én jobban tudom meg jön a másik arcáról vagánykodás meg a nagyképűség.

Mi jot csináljak egy ilyen munkahelyen?

tippek?

új vagyok még

2018. aug. 8. 09:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Engem is alázgatni próbált újként az egyik kolléganő, játszotta a kisfőnököt. Sokan elfogadták a stílusát, és fogcsikorgatva, de követték, nekem viszont nem tetszett a stílus, ahogyan velem beszélt, szóval elkezdtem levegőnek nézni, másokkal beszélgettem, nem direkt látványosan, az ő bosszantására, de nem ügyeltem különösebben rá, hogy meglát-e vagy sem.

Ki is fakadt nem sokkal később, hogy bezzeg a többiek közül sosem viselkedett így vele senki, én meg mondtam neki, hogy azért gondolkozzon már el, vajon miért nem szólok hozzá. Vicc az, hogy a vendégek hozzám jöttek panaszkodni, hogy mennyire kretén, bunkó ez a kolléganőm. Valami kisebbrendűségi komplexusa lehetett, illetve még van is, azóta már felmondott nálunk, de előtt még visszavett a nagy arcából, értelmesen beszélgetni is tudtunk.

Mindenesetre szerintem a tahóskodás nem megengedett, csak azért, mert új vagy, és a csicskáztatás sem. Minél előbb belátja, hogy veled nem jut dűlőre ilyen szempontból, annál jobb.

2018. aug. 8. 10:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg, ha nagyon zavar a viselkedése és mg sokáig szeretnél ott dolgozni, próbálkozhatsz azzal is, hogy elbeszélgetsz vele: kérdezd meg, mi a baja veled, mert úgy érzed, baja van, miért beszél veled ilyen stílusban. Sokszor megdöbbennek az ilyen emberek az őszinte kérdésektől. Ha nem változik a helyzet, fütyülj rá. Ha főnöknél bemószerolnának, az lenne a helyes, ha a főnök téged is meghallgatna, ha nem teszi, nem érdemes ott tovább melóznod. Biztosan van másik munkalehetőség is ott.
2018. aug. 8. 10:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Diákként dolgoztam tescoban, sparban... tudom miről beszélsz.

Ezért is tanultam tovább. Nem vagyok hajlandó ilyen agyhalott emberekkel együttlenni.

2018. aug. 8. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!