Miért kell azt csinálni amit a másik mond?
Bekerültem 1 hete a munkahelyre és azt veszem észre a másik kollégámon azt csinálja amit a másik mond neki.
Nagyon nagy a feszültség meg a hiearchia.
Nekem is mondta kollégám hogy én is akkor ebédeljek amikor ők.
Mondtam dehogy is.Akkor megyek el enni és akkor veszem ki a szünetet amikor én szeretném hisz mindenki nek adott hogy mikor megy el kajálni.
Erre ő: jobb ha hozzá szokom.
Cba ban dolgozom kasszában.
ha meg valami nem tetszik nekik akkor jön az alpári stílus kibeszélés fúrás megalázás.
Mondjuk én a 3 dik napon megmondtam neki hogy velem igy nem beszélsz akkor jött egy nagy kiabálás is.
Azóta használja a légy szíve szót.
Amikor melo van úgy az ember nem tudja magát elengedni, vagyis ezt úgy értelmezem hogy a másikkal nem tud értelmesen beszélgetni, mert akkor jön az hogy én jobban tudom meg jön a másik arcáról vagánykodás meg a nagyképűség.
Mi jot csináljak egy ilyen munkahelyen?
tippek?
új vagyok még
Engem is alázgatni próbált újként az egyik kolléganő, játszotta a kisfőnököt. Sokan elfogadták a stílusát, és fogcsikorgatva, de követték, nekem viszont nem tetszett a stílus, ahogyan velem beszélt, szóval elkezdtem levegőnek nézni, másokkal beszélgettem, nem direkt látványosan, az ő bosszantására, de nem ügyeltem különösebben rá, hogy meglát-e vagy sem.
Ki is fakadt nem sokkal később, hogy bezzeg a többiek közül sosem viselkedett így vele senki, én meg mondtam neki, hogy azért gondolkozzon már el, vajon miért nem szólok hozzá. Vicc az, hogy a vendégek hozzám jöttek panaszkodni, hogy mennyire kretén, bunkó ez a kolléganőm. Valami kisebbrendűségi komplexusa lehetett, illetve még van is, azóta már felmondott nálunk, de előtt még visszavett a nagy arcából, értelmesen beszélgetni is tudtunk.
Mindenesetre szerintem a tahóskodás nem megengedett, csak azért, mert új vagy, és a csicskáztatás sem. Minél előbb belátja, hogy veled nem jut dűlőre ilyen szempontból, annál jobb.
Diákként dolgoztam tescoban, sparban... tudom miről beszélsz.
Ezért is tanultam tovább. Nem vagyok hajlandó ilyen agyhalott emberekkel együttlenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!