Kimenjek külföldre ha itt Magyarországon sehol se találok munkahelyet? 22/f
10#
Én is ismerek ilyeneket. 90%-uk fél év után jött is vissza, mert kint dolgozniuk kellett, nem lóghatták el a munkát, mint itt.
A külföld azoknak való, akik itthon is meg tudnának élni, tudnak normálisan dolgozni, de keveslik az itthoni pénzt a munkájukért. Aki itthon nem talál munkát, vagy két hetente rugdossák ki a munkahelyéről, mert csak lazsál az külföldön is ugyanúgy éhen fog halni mint itthon.
Nem vagyok lusta. Nekem bármilyen munka jó.Sajnos hiába vagyok nagyon fiatal semmit se érek vele.
Tanulj ki egy használható szakmát is, vagy egyetem. Vagy ahogy mondod... mehetsz külföldre is. Csak aki itthon hülye, az külföldön is az 🤔
Keleten sok helyen közmunkásokat rabszolgáztatnak éhbérért a gyárakban, mert tébyleg nincs munka. Nyugaton viszont még a betanított munkásból is óriási a hiány. Ki lehet fogni könnyedén olyan helyet, ahol az albi kifizetése után 20ezerrel marad több a zsebedben havonta, mint egy kelet-magyarországi minimálbéres munkával. És akkor ha 3-4 műszakozol, már a netto 200 sem álom. Szakmával netto 300.
Igen, én keleten lakok.
Borsodi vagy? Mert, akkor megértelek, itt tényleg ilyen minden.
Menj ki külföldre!
Beszélsz németül?
Ha pl. Sopronban vagy Szombathelyen kapnál munkát, akkor mellette tanulhatnál németül. Onnan pedig már nincs messze Ausztria. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!