Manipulátor áldozata lettem?
Szabadon manifesutáld magad. Had lássanak mások.
A gyenge pontjuk a negatív manipulátoroknak( az amatőrséhből származó millió egyebet leszámítva), hogy negatív alapúak. Furán hangozhat, de szabad szelleműséggel, esélytelenek. Ha kezdődő ellenszenvet kapsz, már is válgoztasd magad olyan irányba, ahol ezt csilapítod a másikban, SZÍVBŐL, avagy azért, hogy jó legyen, nem mert bizonyítani akarsz. Ha nincs elvárásod, csak jót teszel, egy idő után észreveszik. Nem egy ilyen embert lepleztem már le. Egy sem volt ügyes. Szellemileg hiányosnak kell legyél, hogy negatív alapú legyél.
Még annyi, hogy ha nagyon sok szeretet, 'egyek vagyunk' érzés lenne benned, minden tevékenységedből üvöltene a jóság, amit mindenki érzékelne.
Úristen, kiírtam egy kérdést és nem emlékszem rá? Viccet félretéve...
Ugyanez van velem is. Sikerült annak a szemétnek mindenkit ellenem fordítania azon az osztályon ahol dolgozom. Ugyanígy kezdődött, próbált velem is mézes-mázos lenni, de én gyűlölöm az ilyen embereket, így nem beszéltem vele. Aztán már csak azt vettem észre, hogy nem szólnak hozzám, engem hibáztatnak mindenért és a legszebb az, hogy szerintük én kezdtem és én vagyok ennyire aszociális. És bárki új jött, egy ideig hagyta, hogy jóban legyek velük, aztán mikor szabiról visszajöttem már nem beszéltek velem ezek az emberek sem.
Annyi a különbség, hogy nálunk a többi osztályról utálják őt és mindenki mondta, hogy ne vegyem fel, stb. de ez nem így megy sajnos...
Másfél évig bírtam és nemrég kileptem, mert már az egészségem ráment. Folyton hasfájás, hányinger, hasmenés és fejfájás.
Felesleges lenne azt írnom, hogy jobb lesz, beszélj a többiekkel, blabla. Nem, nem lesz jobb, végül tönkre fogsz menni ebbe.
Mindenesetre sok sikert és kitartást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!