Van olyan munkahely a gyárakon kívül, ahol tolerálják a piercingeket? Okoskodó piercingszűzek kíméljenek.
Nekem van egy barátnőm, akinek kék , zöld, rózsaszín és még ki tudja milyen színű haja van (ezek a színek egyszerre), sok piercing és még több tetoválás van rajta. Ő egy laborban dolgozik.
Egy ismerősöm informatikusként dolgozik és neki is sok piercingje és fültágítója van, senkit se zavar náluk.
Engem se zavarna a munkahelyemen egy ilyen kolléga (vagy beosztott), habár nekem nem tetszik, de ez az ő egyéni ízlése, amíg ápolt hol érdekeljen, hogy milyen a külsője. Szerintem csak olyan helyen tiltják (jogosan), ahol veszélyes, mert beakadhat egy mozgó alkatrészbe, meg esetleg egy elit, Michelin csillagos étteremben nem lehetsz így felszolgáló. A világ egyre inkább elfogadóvá válik ilyen szinten is.
és mégis milyen területen vagy pályakezdő?
Egy normális gyárban bukta, mert balesetveszélyes. Nálunk pl. a műköröm mérete is szabályozva van, nem véletlenül, volt ilyen baleset...
Az ízlés egy dolog, dolgozott punk gyerek nálunk 30 cm taréjjal is... Amíg a balesetvédelmi előírásoknak megfelel, kutyát nem érdekli, hogy valaki mennyire ízléstelenül jelenik meg, amíg nem kell külső partnereknek mutogatni az illetőt, vagy éppen nem ápolatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!