Szoktatok munkahelyen fogatmosni?
Figyelt kérdés
Minden nap? Egyszer?
Hogy viszitek ki a fogkefét, fogkrémet hogy ne vegyék észre mások?
Hagyományos nagy fogkefétek van, vagy másfajta?
2018. júl. 18. 19:17
1/19 anonim 

válasza:

Tanár vagyok és szoktam. Nem titkolom, hogy mosok fogat, egy kis nesszeszerbben beviszem a mosdóba, aki éppen bejön, az látja, ha fogat mosok. A munkahelyemen utazó fogkefét használok.
2/19 anonim 

válasza:

Fogselymezni igen, mert elég hülyén állnak a fogaim (annak ellenére, hogy gyerekkoromban szabályozták, nekem nem működött a dolog hosszú távon), aztán van, amit csak fogselyemmel tudok kipiszkálni (ha meg nem piszkálom ki, begyullad, fáj, tehát muszáj), fogat mosni csak akkor, ha fogorvoshoz megyek meló után.
3/19 anonim 

válasza:

Igen, szoktam. Nekem van a fiókomban benti fogkefém, fogkrémem. Nem titkolom, ha ott is mosok, mert például mákos valamit ettem, vagy csoki után. A kollégáim is mosnak bent fogat, ha pl. fogorvosoz mennek onnan. Ez nem egy szégyellni való dolog, számomra természetes.
4/19 anonim 

válasza:

Csak olyankor, ha utána fogorvoshoz megyek. Nem szoktam titkolni, kiviszem a kezemben a mosdóba.
5/19 A kérdező kommentje:
Aki szokott az általában csinálja vagy pl rutinszerűen ebéd után jön a fogmosás?
2018. júl. 18. 19:34
6/19 anonim 

válasza:

#5 Én nem rutinszerűen, de öt napból háromszor biztos, és kora délutántól munka befejeztéig bármikor. #3
7/19 A kérdező kommentje:
És mitől függ,hogy megmosd-e?
2018. júl. 18. 19:51
8/19 anonim 

válasza:

Én nem, csak reggel és/vagy este. 24/F
9/19 anonim 

válasza:

Nem szoktam. Indulás előtt szoktam, odabent nem eszem, 8 órát kibír.
10/19 anonim válasza:
Irodaban dolgozom, nem ugyfelekkel, de megis zavar, magam miatt.:) Van egy benti fogkefem es fogkremem a fiokomban, ugyanolyan, mint otthon. Nem titkolom masok elott, hogy kiviszem. Napi egyszer mosok benn fogat, ebed utan. Egyedul en mosok az egesz cegben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!