Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Valaki elmagyarázná ezt...

Valaki elmagyarázná ezt nekem? Mégis mi a francért kell ilyen sokat dolgozni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy hogy lehet már 6kor elvárni, hogy az ember ott legyen nyári gyakorlaton és 1ig ott rohadjon. Nem arról van szó, hogy nem akarok dolgozni/kerülöm a munkát. Igaz nem szívesen, de dolgoznék, csak nem ennyit... Lehet hogy az a baj, hogy nem vagyok hozzászokva, ezt elismerem, de szerintem másnak is fájna a lába meg a háta 6 óra állás után, és folyton ugyanaz a monoton melo, mintha valami robot lennék. Mint kiderült rosszul emlékeztem és 1 órával előbb jöttem haza, de nem is bánom, testileg lelkileg teljesen lefárasztott ez az egész. Miért így találták ezt ki? Dolgozhatna 2x annyi ember fele annyi ideig és akkor több idő jutna olyan dolgokra amik jól is esnek, és nem hajnalban kéne munkába rohangálni mint valami zombi.
2018. júl. 16. 12:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ja megvalami. Hogy a sajat peldam mondjam en napi 14-16 orat dolgozom de sajat vallalkozasom van. En osztom be az idom. Es szabadidomben is ezen porgok, vagy errol osztok meg dolgokat (egy bizonyos muveszeti agban dolgozom). Imadom csinalni, szeretem ezt az egesz vilagot amit ad, a szabadsagot (annak ellenere hogy sok a munka vele - de mivel szeretem, SZABADNAK erzem magam).

Tehat nem muszaj azt csinalnod amit az atlag. Merj kilepni ebbol a mokuskerekbol ha van batorsagod, es csinald a magad vilagat! Ha meg nem akarsz, mert az is sok “melo” akkor tulajdonkeppen miert nem? Mi a jobb az onmegvalositas helyett? A facebookozas? Na ugye hogy nem ;)...

2018. júl. 16. 14:30
 12/15 anonim ***** válasza:
Én is dolgoztam ilyen helyen. Ótvar volt, ráadásul sok hülye prolival... Ezért mondom az embereknek hogy tanuljanak, akkor nem ez a sors várja őket!
2018. júl. 16. 16:12
 13/15 anonim ***** válasza:
Latom szepen ki lett moderalva a valaszom:D De azert valahol megiscsak vicces, hogy dolgozni egyik proli sem akar, de a penzt meg elvarja.
2018. júl. 16. 17:52
 14/15 anonim ***** válasza:

Ne is mondd. Rohadthálás vagyok a munkáltatómnak és az iskolaszövetkezetemnek, hogy lehetővé tették nekem ezt a napi 4 órás (8-12 hétköznaponként) diákmunkát. Ha ez nem lett volna, akkor inkább kottogok egész nyáron 😃 mire belejövök, már vége is a melónak. Délelőttönként úgyis csak döglenék, szóval ez ad egy kis rendszert a mindennapjaimnak, meg valami alamizsnát is kapok érte. Tökjó dolog... soha nem várnék el többet egy diáktól sem naponta. Elképesztő kényelmes.

(Amúgy a munka egy csövesgányszar, takarítok, de a beosztás miatt ez mellékes, huszadrangú dolog)

Tavaly ilyen teljesen rendszertelenül voltam egy diákmunkán 6-8-12 órázni, délelőttösnek délutánosnak, agyrém volt. Soha többet.

(Bár ott simán elmehettem 1-1 hétre nyaralni 😃)

Persze gyaxi az teljesen más dolog :/ sajna ezt már ki kell bírnod 🙁

2018. júl. 16. 22:10
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Lehet szellemi munkát is végezni! Jaaa, hogy ahhoz némi ész is kell:)))
2018. júl. 16. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!