Valaki elmagyarázná ezt nekem? Mégis mi a francért kell ilyen sokat dolgozni?
Ja megvalami. Hogy a sajat peldam mondjam en napi 14-16 orat dolgozom de sajat vallalkozasom van. En osztom be az idom. Es szabadidomben is ezen porgok, vagy errol osztok meg dolgokat (egy bizonyos muveszeti agban dolgozom). Imadom csinalni, szeretem ezt az egesz vilagot amit ad, a szabadsagot (annak ellenere hogy sok a munka vele - de mivel szeretem, SZABADNAK erzem magam).
Tehat nem muszaj azt csinalnod amit az atlag. Merj kilepni ebbol a mokuskerekbol ha van batorsagod, es csinald a magad vilagat! Ha meg nem akarsz, mert az is sok “melo” akkor tulajdonkeppen miert nem? Mi a jobb az onmegvalositas helyett? A facebookozas? Na ugye hogy nem ;)...
Ne is mondd. Rohadthálás vagyok a munkáltatómnak és az iskolaszövetkezetemnek, hogy lehetővé tették nekem ezt a napi 4 órás (8-12 hétköznaponként) diákmunkát. Ha ez nem lett volna, akkor inkább kottogok egész nyáron 😃 mire belejövök, már vége is a melónak. Délelőttönként úgyis csak döglenék, szóval ez ad egy kis rendszert a mindennapjaimnak, meg valami alamizsnát is kapok érte. Tökjó dolog... soha nem várnék el többet egy diáktól sem naponta. Elképesztő kényelmes.
(Amúgy a munka egy csövesgányszar, takarítok, de a beosztás miatt ez mellékes, huszadrangú dolog)
Tavaly ilyen teljesen rendszertelenül voltam egy diákmunkán 6-8-12 órázni, délelőttösnek délutánosnak, agyrém volt. Soha többet.
(Bár ott simán elmehettem 1-1 hétre nyaralni 😃)
Persze gyaxi az teljesen más dolog :/ sajna ezt már ki kell bírnod 🙁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!