17 óra hogyan telik el?
Figyelt kérdés
Szemèly ès vagyonőrkènt fogok dolgozni, lesz 17 óràs szolgàlatom is, ezt vègig àllni lehetsèges?2018. júl. 12. 22:51
1/7 anonim 

válasza:

Valoszinu nem kell vegig vigyazban allnod
2/7 anonim válasza:
24 órázok rendszeresen, mondjuk nem ez a foglalkozásom. Figyi, ha van mozgás, valami esemény, sokkal gyorsabban telik, ha semmi nincs, akkor néha rohadt hosszúnak tűnik.
4/7 anonim 

válasza:

Ez eléggé durván hangzik!
Ha ez valóban így lenne, érdemes más munkalehetőség után nézned - szerintem...
5/7 anonim 

válasza:

Sokan azért mennek személy és vagyonőrnek mert azt hiszik az olyan egyszerű. Közbe meg kevesett fizet, nagy a felelősség, és általában 24/48 órás muszakokat nyomnak sok helyen ezt láttam. Szóval a 17 az meg nem is olyan sok ebben a szakmában. De nyilván nem kell végig álnod lesz lehetőség leülni, de rohadt unalmas lesz csak szolok. Ebbe simán bele is lehet bolondulni hosszútávon.
6/7 A kérdező kommentje:
Lesz 2x 30 perc szünet, egyébként állni kell végig, igen tudom, hogy unalmas lesz, gőzöm nincs hogy lesz....
Bérben annyira nem rossz óránként 900Ft, a 24/48-as szolgálatok biztosan jobbak, általában ott telephelyeket kell őrizni ahol ülhetsz, a jó helyeken még tv is van, és vannak meghatározott "őrjárataid" időközönként, viszont a 17 óra végig talpalva drasztikusabbnak hangzik!
2018. júl. 15. 20:13
7/7 anonim 

válasza:

Keress telephelyet, tönkre fog menni mindened enyi ácsorgástól. Inkább járőröztem én is óránként éjjelente, mint valami boltban játszottam volna a madárijesztőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!