Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Elmennél bruttó 150-ért 6...

Elmennél bruttó 150-ért 6 órába, és bruttó 200-ért 8 órába dolgozni?

Figyelt kérdés
Ezekhez adnának még plusz 15% fizeteskiegeszítést havonta (elvileg), és decemberben 13.havi fizetést. Megyeszékhely, Dél-Dunántúl. Szerintem ez így fizetésileg nagyon karcsú. Aztán járna még a havi fizu mellé a 3 hónap próbaidő után havi 16-ezer kafetéria.
2018. júl. 9. 10:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%

A semminél jobb.

Mit csinálsz, ha nem vállalod el? Semmit? Miből élsz?

Nem kell örökre ott maradni. De amíg nem találsz jobbat, addig jó lesz. Nemcsak a pénz miatt. De legalább lesz munkád, tapasztalatod. Meg lehet, hogy így sikerül olyan kapcsolatokat is kialakítani, amik által a jövőben találsz munkát.

2018. júl. 9. 10:41
 2/11 anonim ***** válasza:

Sajnos amit leírtàl majdbem egy àtlag fizetèsnek felel meg.

Valóban nem sok,de magyarorszàgon,mint úniós tagorszàg ennyi vagy mèg ennyi sem jàr a dolgizónak.

Az is csak 6 vagy 8 óràban elfogadhatóak ezek az összegek.

Termèszetesen nem egy közgazdàsz,èpítèsz mèrnök rèszère.

2018. júl. 9. 10:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Munkától függ, ha ez valami chilles irodai munka ami sem szellemileg sem padig fizikailag nem megterhelő akkor igen, nem nagy pénz de legalább nem dolgozod ki a beled érte, viszont ha ez mellett még nehéz munka is ami a nap hátralévő részére teljesen kifáraszt akkor már nem vállalnám, csak ha tényleg kényszerhelyzetben vagyok.
2018. júl. 9. 10:54
 4/11 anonim ***** válasza:

Attól függ, mi a helyzet.

Mikor állást kerestem 2017-ben, volt egy hely, adtak volna 110.000 nettót, mondom ennyiért nem mozdulok meg.

Aztán felvettek nyáron ahol vagyok, bruttó 250.000, 8 órás, 1 éve vagyok itt, lassan lehetne egy fizetésemelés nekem, mondjuk plusz 100.000 per hó.

2018. júl. 9. 11:53
 5/11 anonim ***** válasza:
Én biztos nem, mert a szakmám többet ér, azonban nem tudhatjuk, hogy te milyen helyzetben vagy, és mennyire szorulsz rá, van-e bármi más lehetőséged.
2018. júl. 9. 12:43
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen, ha nem lenne más, de nagy erővel azon lennék, hogy jobbat találjak, akár költözést is bevállalva.
2018. júl. 9. 14:57
 7/11 anonim ***** válasza:
Valóban karcsú, ennyit, vagy esetenként ennél többet keres egy gyárban a szalagon a betanított munkás. 3 műszakban meg jóval többet.
2018. júl. 9. 15:19
 8/11 anonim ***** válasza:
Attól függ, mihez értek és mi a munka;)
2018. júl. 9. 19:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen, elvállalnám.
2018. júl. 9. 20:58
 10/11 anonim ***** válasza:

Érettségivel, ha nincs szakmád, nem értesz semmihez és nem beszélsz magyaron kívül semmilyen nyelvet, akkor 8 órában a bruttó 200 kezdésnek nem rossz - ha valami kényelmes meló.

Nálunk adminisztratív (monoton) munkára érettségivel, minimális angol tudással, felhasználói szintű számítógépes ismeretekkel, 8 órára, sok önéletrajz jött amin a bérigény nettó 150-180 között volt. Akiknek felsőfokú angoljuk volt vagy diplomájuk, azok szemrebbenés nélkül 180-200 nettót kértek. A munkakörhöz nem fontos sem a nyelvismeret, és érettségi is elegendő.

Természetesen az alacsonyabb bérigénnyel rendelkező jelöltek közül került ki az új kolléga.

Én személy szerint 200 bruttóért már nem kelnék fel reggel... #55-ös okj-s szakmám van.

2018. júl. 9. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!