Elmennél bruttó 150-ért 6 órába, és bruttó 200-ért 8 órába dolgozni?
A semminél jobb.
Mit csinálsz, ha nem vállalod el? Semmit? Miből élsz?
Nem kell örökre ott maradni. De amíg nem találsz jobbat, addig jó lesz. Nemcsak a pénz miatt. De legalább lesz munkád, tapasztalatod. Meg lehet, hogy így sikerül olyan kapcsolatokat is kialakítani, amik által a jövőben találsz munkát.
Sajnos amit leírtàl majdbem egy àtlag fizetèsnek felel meg.
Valóban nem sok,de magyarorszàgon,mint úniós tagorszàg ennyi vagy mèg ennyi sem jàr a dolgizónak.
Az is csak 6 vagy 8 óràban elfogadhatóak ezek az összegek.
Termèszetesen nem egy közgazdàsz,èpítèsz mèrnök rèszère.
Attól függ, mi a helyzet.
Mikor állást kerestem 2017-ben, volt egy hely, adtak volna 110.000 nettót, mondom ennyiért nem mozdulok meg.
Aztán felvettek nyáron ahol vagyok, bruttó 250.000, 8 órás, 1 éve vagyok itt, lassan lehetne egy fizetésemelés nekem, mondjuk plusz 100.000 per hó.
Érettségivel, ha nincs szakmád, nem értesz semmihez és nem beszélsz magyaron kívül semmilyen nyelvet, akkor 8 órában a bruttó 200 kezdésnek nem rossz - ha valami kényelmes meló.
Nálunk adminisztratív (monoton) munkára érettségivel, minimális angol tudással, felhasználói szintű számítógépes ismeretekkel, 8 órára, sok önéletrajz jött amin a bérigény nettó 150-180 között volt. Akiknek felsőfokú angoljuk volt vagy diplomájuk, azok szemrebbenés nélkül 180-200 nettót kértek. A munkakörhöz nem fontos sem a nyelvismeret, és érettségi is elegendő.
Természetesen az alacsonyabb bérigénnyel rendelkező jelöltek közül került ki az új kolléga.
Én személy szerint 200 bruttóért már nem kelnék fel reggel... #55-ös okj-s szakmám van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!