Jelentkezhetek erre a munkára? Pontosan mi lenne itt a feladatom?
Ne,"nyomdaipari /nyomdászati tudás kell" ,ha van 'kézi/betanitott részleg',oda vesznek fel.
Hát az szíwás,bírd a melót.
Én 2évet húztam le 'nyomdába'.Könyv 'összehordó'ként,napi 7x45percet rohanhattunk az asztalok körűl,a 'pihenés' a könyvek 'összeforgatása' volt.
A könyvkötő gépnél a forró ragasztó fröcsögött.
Jah ' keménytáblázáshoz' festőhengerrel kenheted a boritót,a könyvgerincre helyezés se egyszerűbb.A vágó gép és a köny előkészités,nyomdagépek meg 😨
Jelentkezhetsz, bár felvenni nem fognak. A középsulid megvan (egybe kell írni), de milyen szak? Nyomdász? Nyilván nyomdaipari tapasztalatod nincs.
Neked ez esélytelen.
Diákmunkára szoktak hasonló néven nyomdába embert keresni. Haverom fiúként volt vele pakoltattak egész nap. Lányoknak dobozolni, újságokat összeállítani, kisebb dolgokat pakolászni kellett.
Egy próbát megér, ha nem feltétlen követelmény a hozzáértés. De ahogy hallottam nem egy lájti munka, kb mint szalagozni.
"Egy próbát megér, ha nem feltétlen követelmény a hozzáértés. De ahogy hallottam nem egy lájti munka, kb mint szalagozni."
Nyomdában is van szalag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!