12/24 anonim válasza:
Már lehurrogtad te saját magad kilences. Keveset keresni amúgy nem szégyen.
13/24 anonim válasza:
Tényleg nem szégyen keveset keresni, de másra mutogatni, hogy "bezzeg ők", meg másokat okolni a sz_r életért az igen.
15/24 anonim válasza:
#12#
Nem èrzem,hogy lehurrogtam volna sajàt magam.
De azèrt köszönöm,hogy felhívtad a figyelmemet.
Itt a GYK-n nem lehet elèggè óvatosan kèrdezni vagy vàlaszt adni,hiszen mindig akad egy bölcs,aki mindenben tökèletes!
16/24 anonim válasza:
#13#
Ràd is vonatozik amit leírtam.
17/24 anonim válasza:
Még folyamatban van az egyetem, de pár hete elkezdtem egy logisztikai cégnél dolgozni, adminisztratív feladatokat látok el. Előtte ruhabolti eladó voltam.
18/24 anonim válasza:
"Itt a GYK-n nem lehet elèggè óvatosan kèrdezni vagy vàlaszt adni,hiszen mindig akad egy bölcs,aki mindenben tökèletes!"
Vagy mindig akad valami frusztrált idióta, aki mindenben és mindenkiben csak a rosszat látja :D Ámen.
19/24 anonim válasza:
ügyfélszolgálat és projektkoordináció angol nyelven
20/24 anonim válasza:
"Vagy mindig akad valami frusztrált idióta, aki mindenben és mindenkiben csak a rosszat látja"
Így van!
Ahogy te is kedves vàlaszt adó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!