Ha nem mentem el a betanitott munka felvételijére akkor szerintetek hivogatni fognak telefonon hogy miért nem mentem?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy nagyon lelkes voltam, de elszomoritottak. Azt mondta a nő a telefonban két műszakban kell dolgozni. Délelőttös muszakban mindennap túlóra van es szombaton is menni kell. Délutános muszakban nincs túlóra de viszont ott is be kell menni szombaton is. Ha soha nem vagyok itthon akkor igy mi értelme?? Minden gyár ilyen?? Szerencsére többre is jelentkeztem imádkozom hatha azok jobb ajánlattal hívnak fel. Nem értem miért kell elvenni meg a szombatot is az embertől. Tiszta rabszolgasors. Nincs ezeknek lelkük?? Nagyon elszomorodtam. Az is eszembe jutott jobb lenne nem élni. Se okos nem vagyok se tehetséges se szép, végem.#munka #Betanotott
2018. júl. 4. 09:54
11/13 anonim válasza:
Csak tudnám ki pontozta le a 9-esemet. Biztos valami droidcsicska, aki hagyja magát betörni és kizsákmányolni a főnökétől.
12/13 anonim válasza:
Elképzelhető,hogy hívogatni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!