Diákszövetkezetek tényleg átvernek mindenkit?
Diákszövetkezetből van kismillió egy cég. Mindenhol más emberekkel. Addig fognak alkalmazni amíg szűkség van a munkádra. Ebbe mi a nagy dolog. Ha epret kell szedni, és egy hónap múlva el fogy az ember, akkor nyilván addig alkalmaznak arra a munkára...
Én mikor diákként dolgoztam, korrektek voltak.
amikor csatlakoztam diákszövetséghez, kellett regisztrációs díjat fizetnem, aztán engem mindig alkalmaztak, amikor akartam menni, engem se anyagilag, se máshogy nem vertek át, mindig kifizetésre került a szerződésben meghatározott óradíjam.
persze vannak negatív példák is, országos szintű diákszövetséghez kell menni, nem ilyen kis helyi valamihez, akinek se kapcsolata, csak pénzt húz le
Diákszövetkezettől függ. Nekem 2-3 szövetkezettel negatív tapasztalataim vannak:
- nem figyelnek oda, mire jelentkeztél, és felhívnak azzal, hogy megkapták a pályázatom egy tök másik munkára, mint amire jelentkeztem... vagy az is lehet, hogy sunyi módon bepróbálkoztak ezzel a kamuval, hátha igent mondok egy szarabb melóra
- össze-vissza variálnak az adott munkával kapcsolatban, és amikor eleged van a bizonytalanságból és azt mondod, hogy így már nem vállalod, hogy 4 e-mailben változtatta meg, hogy biztos-e az x-ei kezdés és az óraszám, akkor ő van felháborodva, hogy mekkora szar ember vagyok és mi a munkamorálom
direkt megírom, milyen munkák nem érdekelnek, erre csak azzal bombáznak. Személyesen is elmondtam, írásba is adtam az oldalon, b...ki, hogy mivel nincs autóm, ezért NEM akarok éjszakai műszakban dolgozni, mert nem érné meg úgy hazamenni BKV-val... erre folyton ilyenekkel kerestek és fel voltak háborodva, hogy nem vállalom
Ezek közül 2 olyan himihumi cég volt, hogy már nem is emlékszem a nevükre, és nem lennék meglepődve, ha nem működnének már (ez olyan 7-8 éve volt aktuális nálam). Ami megdöbbentett, az az Universitas volt, mert az ugye egy jobb nevű cég...
De pl. a Márton Áronban tök korrektek voltak velem egész végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!