Szereted a munkád? Mit dolgozol ha igen?
Igen,szeretem.
Kutyakozmetikus vagyok, gyerekkori vágyam volt ebben a szakmában dolgozni. Sokan azt mondták nem szakma ez keressek mást. De nem,kitartóan kitartottam emellett a szakma mellett.
3 éve már,hogy a szakmában dolgozok,minden nap örömmel megyek be. Abszolút nem unalmas,minden kutya más és más. Van amelyikkel sokat kell küzdeni,de nem baj :D
Pörgős,változatos.
Alkalmazott vagyok,főnökömnek meg családi házuknál lett kialakítva a kozmi van terasz rész és ilyenkor nyáron a nagyobb testűekkel kicsit sétálgatunk a nagy teraszon rázzák magukból a vizet,játszunk velük. Így sok kutya feltud oldódni! Illetve a 60-70 kg-os kutyák kint fürdenek a teraszon, tök jó buli a kinti fürdetés is.
El sem tudnék képzelni más munkahelyet, míg lenem raktam a szakmát dolgoztam,gyárban,irodába,takarítóként,szobalányként de sehol nem bírtam hosszú távon lenni,idegesítettek az emberek és maga a közeg is..Illetve egyik sem nekem való volt.
Áprilistól szeptemberig nagyon jól keresek, aztán szept-okt-nov nem túl jó, december nagyon jó, január-február nem olyan jó március meg változó attól függ milyen az idő.
Nem keresem magam halálra főleg mikor nincs szezon,de nekem többet számít az,hogy nem gyomorgörccsel indulok el minden reggel!
Nagyon szeretem
Mezőgazdasági gépkezelő vagyok.
Tehát termelői munka
Nem bent vagy a négy fal közt és ülsz a monitor előtt hanem kint a szabadban. Jó nézni mikor elveted a magot és látod fejlődni a növényeket amit amikor betakarítasz akkor látod milyen jól is dolgoztál.
Ezt szeretni kell meg aki nem szereti nem is tudja normálisan megcsinálni soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!