Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyit szoktak általában a...

Mennyit szoktak általában a diákok dolgozni/Hány napot/Hány órát? Egy héten, meg egy hónapban?

Figyelt kérdés
Nagyon nagyon nagyon várom a munkát , hogy elkezdhessek dolgozni , és , h fizetésem legyen, na most , én életemben nem dolgoztam , 17 éves vagyok,és minnél több pénz kéne nekem , szerintetek , mennyit kéne , ahhoz dolgoznom , h sok pénzem legyen , és pihenni is tudjak eleget , és mindenkinek jó legyen , ezt én határozom meg , és lehet heti fizetést is megbeszélni a munkaadóval, ez , h van , szabályok vagy nem tudom , mert már dolgozni szeretnék jövőhéten azt mindenki meg én is már intézzük , fontos lenne nekem . lécci..

2018. jún. 29. 16:20
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
És összeszámoltam 240000 ret tudnék keresni , abból levonnak 50 ezret + 10000 ret , és azt megkapom .. Meg ennyi erőből mért van diákmunka? Meg mért irják , h lehet egész nyár alatt is , és utána nem kell dolgozni? És mennyit tudnék dolgozni?
2018. jún. 29. 16:48
 12/15 A kérdező kommentje:
Valaki?
2018. jún. 29. 17:04
 13/15 anonim ***** válasza:
Még mindig érthetetlen. Csak annyit tudok mondani, hogy akkor válts diákszövetkezetet, ahol megmondod hogy egész nyáron dolgozni akarsz, és neked olyan munkát adjanak.
2018. jún. 29. 20:05
 14/15 anonim válasza:
Szia! Ha 17 éves vagy, akkor gondolom, csak nyári munkát vállalsz. Ha rendes diákszövetkezeten keresztül dolgozol (ezt nagyon ajánlom, mivel így nem tudnak átverni), a fizetésedet órabérben kapod. A minimál órabér most 800 forint körül van, munkakörtől függően ennek akár a kétszeresét is megkeresheted. Ebből még lejön 15% személyi jövedelemadó is. Mindig a következő hónap elején (legkésőbb 10-én) utalják át a fizetésedet. Hogy mennyit dolgozol, az attól függ, hogy hogyan osztanak be. Egyes munkaadók elvárnak heti fix óraszámot, mondjuk 20-at, mások abszolút rugalmasak.
2018. júl. 26. 19:44
 15/15 anonim válasza:
Meg hogy van munka...
2018. júl. 27. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!