Mi játszódik le az ilyen emberek fejében?
Sziasztok!
A munkahelyemen van egy kolléganőm, velem egyidős. Mindketten 30 évesek vagyunk, ő párkapcsolatban él (most vettek közös házat), én férjnél vagyok.
A férfikollégák sportot űznek abból, hogy a kolléganőm fenekét fogdossák, aki röhög az egészen.
Semmi közöm nem lenne hozzá és nem is érdekelne, de egyrészt azonosítanak vele (bár én az első próbálkozás után közöltem, hogy ha megpróbálja akkor szilánkosra töröm a kezét), másrészt hátráltat a munkában mivel együtt dolgozunk.
Eleinte azt csináltam, hogy megcsináltam egyedül mindent amíg flörtölgetett, hogy haladjunk. Aztán meguntam és leálltam a munkával, odaálltam és pofavágások közepette vártam, hogy végezzenek. Ma szóltam neki, hogy ha gondolja maradjanak itt munkaidő után és csinálják akkor, de én haladnék. Nem használ semmi.
A főnöknek még nem akarok szólni, mert én vagyok az új, a kolléganőm 3 éve a cégnél van, én 1 hónapja kerültem ide. Nagyon kezd elegem lenni. Az a baj, hogy hiába végezném csak a saját munkám, nem tudom amíg ő nem csinálja meg az övét, összefügg a 2 munkakör.
Már próbáltam szépen is és csúnyán is szólni, de semmi. Vihorászik, flörtölget olyan pasikkal, akik családos emberek (sokan negyven felett vannak bőven). Vihorászik a biztonsági őrökkel, a karbantartókkal, mindenkivel. És bejön neki, hogy taperolják a valagát olyan emberek, akiket otthon várja az asszony... :D
Nem szeretnék jelenleg emiatt váltani munkahelyet, de nem jutok vele semerre, ahogy meglát egy pasit kész van.
Valakinek van valami ötlete, hogy hogyan lehet kezelni az ilyen embert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!