Van olyan, hogy "kötelező" munkahelyi buli?
ja bocs.
Még annyit akartam ha meg munkaidőben van, bennt a cégnél, akkor simán elmondod hogy fontos email-t vársz és ülsz a gép mellett, ahol meg a helyzet van oda nem tudsz elmenni, mert várod a levelet, ennyi.
10: A korábban lelépőt is ugyanúgy belevehetik a leépítéskor elbocsátandók közé. Ha meg mindenki végig jelen van, akkor meg pofa alapján vagy pedig hogy mennyire volt oldott a partin.
De ez amúgy önmagában mekkora degeneráltság: Van egy alkalmazott, aki maximálisan elvégzi a munkáját, talán még azontúl is, szinte két embert kitesz a teljesítménye. De leépítéskor elküldjük, mert nem jár a munkahelyi partikra. Talán részben ennek a gondolkodásmódnak is köszönhető, ahol az ország tart munkaügyileg.
Soha egy ilyen bulira nem mentem el,de nem rúgtak ki miatta. Én léptem ki :D
Nem kötelező menni csak ha megfizetik. A szabadidőmmel én rendelkezem, és nem vagyok hajlandó kétbites sakálrészeg kollégákkal partizni akik vagy kivetkőzve magukból sugárba hánynak vagy az aktuális Gizikét verik partyba a wc-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!