Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hol lehet Budapesten megkeresn...

Hol lehet Budapesten megkeresni a 200 ezret?

Figyelt kérdés
A szakmám szerint pedagógus vagyok, de sajnos ilyen albérletárak mellett pályát kell váltanom. Irodai és vendéglátós tapasztalatom van, a kérdés hogy ezekkel el tudom érni a hőn áhított fizut, ha igen, akkor hol? Igazából nyitott vagyok bármire, amihez nem kell extra végzettség.
2018. jún. 17. 22:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%

Vendéglátós tapasztalat?

Szimpatikus, ügyes, illedelmes, karakteres pincérként borravalóval a kétszeresét is simán megkeresed.

2018. jún. 17. 22:41
 2/12 anonim ***** válasza:
91%

Első válaszoló vagyok, milyen szakos tanár vagy?

Mi 5000 forintot fizetünk Szombathelyen egy németóráért, s tolonganak a diákok az adott tanárhoz, örültünk, hogy egyáltalán lett hely, minden hétköznap 4-5 diák megy hozzá délután/este, számold ki...

Persze, ez működik nyelveknél, matematikánál, s esetleg még kémia/biológiánál.

2018. jún. 17. 22:43
 3/12 anonim ***** válasza:
0%

BKV-nál.

Legyél pl villamosvezető.

2018. jún. 17. 22:44
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Utcazenészként az aluljáróban. Teljesen komolyan mondom.
2018. jún. 17. 22:52
 5/12 anonim ***** válasza:
36%

Ne viccelj, vidéken megkeresnek ennyit a pedagógusok, nem értem te miről beszélsz. Pláne ha tartasz különórákat, az is jó pénzt hoz.

Nem írtad a nemedet, így nehéz ajánlani.

2018. jún. 17. 23:03
 6/12 anonim ***** válasza:
62%
milyen bérkategóriában vagy? sztem a tanárok elég jól keresnek ahhoz képest, amennyit dolgoznak. Mellette nyáron lehet teljes munkaidős állást vállalni , tanévközben magánórákat. 2500-3000Ft/óra körül mozog már... heti plusz 5 órával simán meg lehet élni.
2018. jún. 17. 23:33
 7/12 anonim ***** válasza:
65%

Egy kezdo tanar 150.000 forintos fizetessel rendelkezik nagyjabol :)

En a helyedben tanitas mellett elvallalnek valami kis plusz munkat, reszmunkaidoben, es igy az evek elteltevel a tanari fizetesed is noni fog, illetve lesz egy kis pluszod. Megprobalhatsz maganorakat adni, nyelvek, matekert nagy tolongas van.

2018. jún. 18. 00:08
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
A főpolgármesteri hivatal betiltotta... Vagyis engedély kell hozzá
2018. jún. 18. 00:41
 9/12 A kérdező kommentje:
A bértábla legalján vagyok, 1 év (földrajz-tesi) tapasztalattal általános iskolában. Ha matek vagy nyelvtanár lennék akkor a maszekból egész jól elboldogulnék, nem keresnék más pályát. Nem értem, hogy miért mondjátok, hogy sokat keresnek a tanárok kezdőként, meg lehet nézni a bértáblát (ami ugye bruttó). De a kérdés nem arra irányult, hogyan győzzetek meg, hogy maradjak a szakmámban, hanem hogy milyen irányba érdemes indulnom. Villamosvezető nem nagyon játszik, 25 éves nő vagyok:)
2018. jún. 18. 19:16
 10/12 anonim ***** válasza:

25 éves nőként is simán lehetsz villamosvezető. :)

Sok nő vezet villamost, némelyikük egészen fiatal.

Nettó 250-300 ezer körül is keresnek.

2018. jún. 19. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!