Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van mas is, aki varja a hetfoket?

Van mas is, aki varja a hetfoket?

Figyelt kérdés

Nincs bajom a munkammal, de pihenni is szeretek, viszont egyre inkabb azt veszem eszre, hogy hetvegen csak elfaradok, bepunnyadok es alig varom, hogy hetfo legyen, erjenek ingerek es csinalhassam a dolgomat. Pedig hetvegen is altalaban a szombatot valami programon toltjuk a parommal, tehat nem vegig itthon fekszunk, de vasarnap o altalaban pihenni akar, en gyakran bemegyek vasarnap tulorazni, de most nem mentem es nem tudok egyszeruen mit kezdeni magammal igy itthon, nagyjabol kora delutanig jo, kavezgatok, rendet rakunk, stb, utana viszont csak eltoltom az idot ezzel-azzal es varom, hogy lehessen menni aludni es hetfo legyen.

Meg most peldaul lesz jovo het szombaton egy osszejovetel, es mar elore az aggaszt, hogy lesz-e vajon szombaton tulora, mert vasarnap a szombat esti program miatt nem szivesen mennek be, de szombaton meg nincs mindig munka, igy viszont akkor megint ket napos hetvegem lenne, ami egymas utan ketszer kicsit sok.

2018. jún. 17. 17:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Saját magadat kellene lekötni valamivel. Nincsenek hobbijaid, személyes érdeklődési köröd?
2018. jún. 17. 17:30
 2/4 anonim ***** válasza:
En hetvegen dolgozom es egesz heten “szabad” vagyok. Szeretem a hetfot (is).
2018. jún. 17. 17:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem igazan, pedig nekem sincs bajom a munkámmal.
2018. jún. 17. 17:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Van hobbim de jelenleg nem tudom uzni, lehet akkor ellennek jobban, meg sok dolog van ami elmeletben erdekelne, de igazabol nem teszek semmit ertuk, inkabb csak bemennek dolgozni, meg tulorazni ha epp nem vagyok faradt tenyleg.
2018. jún. 17. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!