Hogyan/hol tudnék külföldi munkát keresni, mert sehol nem találok?
"Reénie.Az üzenet címzettje:Ismeretlen válaszolóAz elküldés időpontja:tegnap 19:57Az üzenet előzménye:A kérdésre írt válasz: Hogyan/hol tudnék külföldi munkát keresni, mert sehol nem találok?
"15! Valóban, paradicsomot szedni vagy csirke esetleg marha vágóhídon dolgozni eleg Amszterdamban az angol, másra nem vésznek fel minimális holland..."
Az üzenet témája:Régi válaszAz üzenet szövege:Ne hazudjál. Amsterdam-ban igenis elég az angol nyelvtudás. A reptéren pl. a duty free shop-okba, 3000 eur/hó.
Csomó amerikai cég van itt, nem kell a holland nyelv. 3-4000 eur/hó.
Tapasztalatból írom. Szóval nem kéne teleböfögni a gyk-t a hülyeségeddel.
Az albérlet meg simán max 1500/hó pl. Amstelveen-ben, 15 perc kábé Amsterdam belváros... Két fizetésből simán ki lehet fizetni.
Lehet, hogy ezt régen válaszoltad, de ezt én csak most láttam és iszonyatosan zavar a hülyeséged.%
Cukkerborso!
Amszterdamban valóban elég az angol. Ha van mellé valami felsőfokú vagy 3getrengetoen keresett végzettséged.
A repülőtéri munkához alapfeltétel a minimum 8 éves regisztrált hollandiai tartózkodás és a Koninklijke Marechaussee screening. 3-4000 eurót akkor keresel, ha van normális végzettséged. A kérdezőnek esélyes hogy nincs, mert ha lenne, Magyaroszágon is megfizetnek.
Amsztelveenben valóban olcsóbb az albérlet. Jelenleg 1100/hó, amit talalatam. [link] Az meg van, hogy emelle meg fizeti a rezsit? És az is, hogy egy szóval nem említette, hogy ketten lennének? És az, hogy sok helyen pláne apartmannal ott van még a havi servieskost ? És a két vagy három havi letet? Emellett minkkmum 6 hónapra, de sokszor egy évre kell aláírnia a bérleti szerződést?
Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!